09 Alex Damian / Fotografie

09 Alex Damian / Fotografie

Cu Alex Damian mă cunosc de câțiva ani. Bineînțeles la început din blogosferă, apoi Instagram și în final îl cunosc mai bine prin fotografiile pe care le face pe unde merge.

Am stat de vorbă în acest final de prim sezon al podcastului despre fotografie, social media, cum e să treci de la a fi angajaat la a fi propriul angajat, pandemie și multe altele.

Îi mulțumesc lui Alex că mi-a acceptat invitația și vouă că v-ați făcut timp, pe durata acestui prim sezon, să ascultați invitații avuți episod de episod.

Sezonul 2 trebuie să fie mai bun, așa că „urs cu mine”, pentru că trebuie să investim în aparatură și să ne asigurăm că avem o calitate mai bună overall.

Episodul e mai jos, se poate face cu play lângă 00:00 în stânga, chiar dacă nu se vede, iar dacă aveți voi streaming platforms pe care le folosiți, atunci aveți:

Ne auzim în sezonul 2 (launching in February, dacă ne ajută bunuțul).

Ghid de vacanță Adii/Spune

Ultimul episod din prima parte a sezonului doi e despre vacanță. Ce documente ne trebuie ca să călătorim în străinătate, ce teste trebuie să facem, ce formulare trebuie să completăm. Vorbim despre toate astea în acest episod. Nu uita să distribui dacă ți se pare util, iar un follow mă ajută incredibil de mult! Participă și tu la discuție pe adii.ro — Send in a voice message: https://anchor.fm/adispune/message

Leave a Reply

Your email address will not be published.