09 Alex Damian / Fotografie

By | Podcast

alex damian podcast

Cu Alex Damian mă cunosc de câțiva ani. Bineînțeles la început din blogosferă, apoi Instagram și în final îl cunosc mai bine prin fotografiile pe care le face pe unde merge.

Am stat de vorbă în acest final de prim sezon al podcastului despre fotografie, social media, cum e să treci de la a fi angajaat la a fi propriul angajat, pandemie și multe altele.

Îi mulțumesc lui Alex că mi-a acceptat invitația și vouă că v-ați făcut timp, pe durata acestui prim sezon, să ascultați invitații avuți episod de episod.

Sezonul 2 trebuie să fie mai bun, așa că „urs cu mine”, pentru că trebuie să investim în aparatură și să ne asigurăm că avem o calitate mai bună overall.

Episodul e mai jos, se poate face cu play lângă 00:00 în stânga, chiar dacă nu se vede, iar dacă aveți voi streaming platforms pe care le folosiți, atunci aveți:

Ne auzim în sezonul 2 (launching in February, dacă ne ajută bunuțul).

#masarotunda La un an de pandemie Adii/Spune

#masarotunda este o serie în cadrul podcastului în care facem cunoștință cu oameni de pretutindeni și stăm de vorbă cu ei pe un anumit subiect. O privire de la firul ierbii, fără filtru. Specialiștii o aseamănă întâlnirilor la bere. #csf La prima ediție de #masarotunda, invitați sunt Cezara Luca (student anul IV la inginerie, Brașov), Sergiu Bolotă (singer-songwriter) și Sorin Chineață (ITst, content creator) și vorbim despre anul nostru de pandemie. Așa cum l-am simțit. Dacă ți-a plăcut, nu uita să dai și tu un follow acolo, un share cu prietenii și e suficient, saru'mâna! Pe mine mă găsești la adii.ro sau cu un e-mail la hello@adii.ro — Send in a voice message: https://anchor.fm/adispune/message

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *