09 Alex Damian / Fotografie

By | Podcast

alex damian podcast

Cu Alex Damian mă cunosc de câțiva ani. Bineînțeles la început din blogosferă, apoi Instagram și în final îl cunosc mai bine prin fotografiile pe care le face pe unde merge.

Am stat de vorbă în acest final de prim sezon al podcastului despre fotografie, social media, cum e să treci de la a fi angajaat la a fi propriul angajat, pandemie și multe altele.

Îi mulțumesc lui Alex că mi-a acceptat invitația și vouă că v-ați făcut timp, pe durata acestui prim sezon, să ascultați invitații avuți episod de episod.

Sezonul 2 trebuie să fie mai bun, așa că „urs cu mine”, pentru că trebuie să investim în aparatură și să ne asigurăm că avem o calitate mai bună overall.

Episodul e mai jos, se poate face cu play lângă 00:00 în stânga, chiar dacă nu se vede, iar dacă aveți voi streaming platforms pe care le folosiți, atunci aveți:

Ne auzim în sezonul 2 (launching in February, dacă ne ajută bunuțul).

Alex Damian / Fotografie Adii/Spune

Ultimul invitat pe anul 2021 este Alex Damian: fotograf, Instagrammer, blogger. Alex vine să ne vorbească despre sacrificiile unui fotograf full time, primul an pe cont propriu, despre Instagram și social media, despre promovare și nu în ultimul rând despre cum a trăit el pandemia anului 2020. Dacă ți-a plăcut episodul, nu ezita să-l dai mai departe cu un share și un follow pe Spotify sau Apple Podcasts. Links: Alex Damian: https://www.instagram.com/alexdamian.ro/ Podcast: https://adii.ro/podcast/ Adi: @AdiSpune pe orice rețea de socializare — Send in a voice message: https://anchor.fm/adispune/message

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *