1 an de AdiSpune.Com

1 an de AdiSpune.Com

O să doresc să fiu cât se poate de scurt, fiindcă observ că mi-am făcut o obişnuinţă din a-mi scrie articole pe blog de “2-4 minute” aşa cum scrie la timpul estimativ de citire de la începutul fiecărui articol. Uite că după lungi aşteptări a venit şi ziua asta, ziua în care domeniul ăsta împlineşte un an de activitate pe WWW. Nu a fost un an complet, deoarece am mai avut momente când găzduirea nu a existat, iar el a staţionat a prost, dovadă fiind şi arhiva care acum nu are ziua de 28 mai 2009 scrisă. Oricum, cei care m-au citit de foarte mult timp, cam ştiu cum a fost scrisă istoria acestui blog până în momentl de faţă, cu milioane de schimbări la descriere, destule la nume (ba AdiSpune, ba AdiSpune.Com – Blog, ba AdiSpune.Com etc), catralioane (exagerez) de theme schimbate la interval de “şosetă”, sper că ai înţeles ce vreau să spun. Nu pot să mă laud cu 1000 de comentarii, peste 100 de articole, nu ştiu câte categorii şi vizitatori – fiindcă nu există. Cel puţin primele 3 din ce am enumerat mai sus nu au fost atinse până acum, asta fiindcă am şi pierdut multe din arhivă, adică o arhivă de 5-6 luni, dar nu mă omor să dobor recorduri.

Vreau să mulţumesc celor care au fost alături de blogul ăsta, m-au citit, l-au navigat, au râs la anumite articole, cu lacrimi sau fără, au înţeles ideile lansate de mine, au fost de acord, nu au fost de acord, m-au înjurat, spammerii care îşi fac treaba non-stop cu linkuri gen porn – le mulţumesc mult şi lor şi toţi cei care au mai citit şi articolul ăsta care cică vrea să fie mai scurt decât de obicei. Uite că nici de data asta nu mi-a ieşit, oricum – vă mulţumesc mult şi sperăm că pe 28 mai 2011 tot aici să mai încapă un articol.

0 responses to “1 an de AdiSpune.Com”

 1. @ zozo : multumesc frumos ! 🙂
  @ mei : ma bucur si iti multumesc 😀
  @ Alex N. : Mersi. ( :)) )

 2. La multi aaaani…nu stiu sigur daca te citesc de-un an fix,sau mai mult…dar mi-a placut si-mi place ce scrii.Nu conteaza numarul vizitatorilor,conteaza oamenii de calitate care apreciaza,sau critica daca-i cazul ceea ce citesc,zic eu.Mult succes:D
  .-= Myriam a scris pe blog : Shush….si totul e tacere! =-.

 3. @ Oana : Multumesc frumos si bafta si tie la BAC !! :*
  @ Myriam : Apreciez, multumesc foarte mult ! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.