19 pe 19

By | Spuneri

poză sugestivăAr da unu şi măcar aş putea spune că o iau de la început, dar nu. De obicei articolele de genul acesta în care autorul îşi arată mulţumirile faţă de confraţii care şi-au amintit de el, nu mai sunt gustate în blogosferă. Update-ul contează, să nu zică advertiserii că e blog mort, gen.

În altă ordine de idei, cunosc situaţia mea şi ştiu de altfel că nu sunt cea mai îndrăgită persoană de pe mapamond. Dar, încă o dată, spune-mi tu o persoană care s-a pus bine cu absolut toată lumea şi a ajuns departe? Adică sigur există, dar prefer să le consider pupincurişti, că să obţii ceva fără luptă şi rivali, e total aiurea. Mai bine alerg prin parc. Dar ce zic eu aici.

Vreau să mulţumesc mamei şi tatălui meu pentru faptul că şi-au răpit o noapte din viaţă ca să muncească la acest prototip şi tuturor celor din preajma mea. Mulţumesc celor care au avut bunul simţ să-mi trimită un SMS sau un telefon, căci au fost suficiente persoane care au numărul meu, dar au preferat un sec la mulţi ani! pe amărâtul de Facebook, în ciuda tuturor clipelor petrecute împreună. Ei, ăsta-i preţul, nu?

În altă ordine de idei, nu pot să spun că nu mă simt bine. Sunt chiar excelent, sănătos, cu putere de muncă şi gata de acţiune pentru ceea ce urmează, că aşa se spune, e un an greu şi trebuie concentrare maximă ca mai încolo să rădem la petreceri cum fac corporatiştii realizaţi.

La mulţi ani cu sănătate! Zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.