2011 a trecut, urmează 2012

Ei bine, iată cu 2011 a ajuns la capăt, iar eu simt nevoia să-mi notez aici pe blog, câteva lucruri pe care le-am realizat şi de care sunt mândru. Începem :

 • În luna mai am devenit pentru a II-a oară finalist la campionatul naţional pe clase (clasa C) la dans sportiv.
 • În iunie am pornit la drum cu primul proiect serios în online şi anume website-ul de glume SpeakFresh care acum a ajuns să-mi producă o bună sumă de bani pe lună, traficul fiind de peste 1000 de vizitatori pe zi.
 • În data de 15 iulie 2011, am făcut un eveniment pe Facebook la care am strâns peste 15 participanţi (acolo scria 20, dar lumea răspunde mai greu la evenimente de genul). A fost o întâlnire a oamenilor de pe Facebook la un concert cu ocaziaSerbărilor Timişoreana la Piteşti. Aşadar, primul eveniment organizat de mine în social media.
 • Prin august am început o nouă emisiune şi anume Anghel Adrian la Microfon, care din păcate nu a durat mult. Proiectul în sine nu este abandonat, aşteaptă un radio cu calibru pe internet (de fapt cu ascultători) unde să-l pot continua.
 • Tot în vară, am participat la Şcoala de Vară – Grow, de la AIESEC şi am câştigat în urma concursului de final de cursuri, o săptămână la mare.
 • În noiembrie am prezentat Balul Bobocilor 2011 la mine în liceu. A fost o experienţă foarte frumoasă, grea la început, dar care la final s-a dovedit a fi plină de beneficii.
 • În decembrie am participat la primul meu târg de firme de exerciţiu din afara oraşului, la Bucureşti, la Şcoala Superioară Comercială “Nicolae Kretzulescu” unde am câştigat mai multe premii semnificative.
 • Tot în decembrie am pornit un nou proiect în online şi anume podcastul Speak Fresh Show. Până acum sunt mulţumit de cum decurg lucrurile, însă mă aştept ca în 2012 să fie un adevărat boom.
 • Din nou vorbesc acum de decembrie şi vă aduc la cunoştinţă că am pornit împreună cu un prieten, discuţiile pentru o emisiune la radio Muntenia FM de weekend. Nu pot să vă aduc mai multe informaţii având în vedere că lucrurile nu sunt încă clarificate. Sper ca în 2012 să mă auziţi în FM (eu aşa zic).

Nu sunt foarte multe realizări, însă îmi pun speranţe mari în 2012, unde sunt sigur că voi lovi mult mai sus decât am făcut-o în anul acesta. Cum următoarele zile vor fi puţin stresante cu pregătirea revelionului, vă urez un călduros şi tradiţional – la multi ani cu sănătate ! s-aveţi bani, s-aveţi de toate !

Ne citim în 2012 !

0 responses to “2011 a trecut, urmează 2012”

 1. Să te distrezi bine Adi de revelion ! Şi sper ca anul 2012 să fie mult mai bun faţă de 2011 şi să fi sănătos şi activ pe blog. La mulţi ani !

  OFF: Am luat cartea 616, sunt pe la pagina 80 şi ceva, dar jur că e o carte super. E pe preferinţa mea, e exact ceea ce mă pasionează. Mulţumesc pentru recomandare, again !

Leave a Reply

Your email address will not be published.