3 Seriale apărute în 2014 #deurmărit

În umila mea părere, bineînțeles. Nu de alta, dar încerc să găsesc și eu oameni cu care să le discut, că de Game of Thrones sunt sătul, credeți-mă. Nu, glumesc.

Pe mine m-au atras, sper că vă vor prinde și pe voi. Să purcedem, zic.

TURN

Turn de la AMC prezintă istoria primei organizații de spionaj a Statelor Unite ale Americii pe fundalul razboiului de independeță dintre americani și englezi. Are o tensiune aparte, vă spun, iar această tensiune este excelent transmisă celui care vizionează.

Dacă ați auzit de The Culper Ring, atunci o să vreți să-l vedeți. Conține scene destul de intense, diferite categorii de oamenii pe fundalul lumii de atunci. Un serial ce reproduce ca la carte acest episod istoric pentru americani.

RUSH

Rush este o variantă mult mai modernă a Dr. House, deși asemănarea o cred puțin cam forțată. Droguri, dragoste, femei frumoase, celebrități ale Los Angesului, intervenții critice și probleme psihice – definiția în câteva cuvinte a acestui serial.

Will Rush este un doctor privat care vine la domiciliu pentru orice fel de problemă (cam orice fel..). Chestia este că doar cei care-și permit 4000$ cash în avans îl cheamă. Deci doar oameni pe care-i dau banii afară din casă.

Ceea ce m-a atras este acest concept la care nu mă așteptam. Omulului nu-i lipsește cocaina sau iarba din mașină și folosește medicina curată în vindecarea pacienților lui care mai de care mai ciudați. Pe lânga asta, iese cu cele mai faine tipe în oraș. E de la USA Network și nu cred că strică o atenție.

You’re the Worst

Interesantă chestiune abordează acest serial de la FX. Mi se pare puțin cam tras de păr, dar după primele două episoade, am zis că merită să-l văd până la capăt doar de dragul actorilor.

Este o poveste de dragoste cu năbădăi ce se petrece în Los Angelesul zilelor noastre. Un englez și o americancă se cunosc la nunta fostei iubite a englezului ăstuia (Jimmy jucat de Chris Geere) și primul episod e sex de la cap la coadă.

Ideea este că cei doi, deși clar îndrăgostiți unul de altul, nu ajung în niciun moment să se considere împreună. Trec prin multe chestii amuzante, dar și foarte penibile care stârnesc interesul telespectatorului de la episod la episod.

Pe mine m-a atras umorul britanic al lui Chris Geere, care e mortal. Nici Aya Cash (Gretchen, protagonista) nu se lasă mai prejos. Este o comedie de urmărit, iar pentru 20 de minute cât durează un episod, nu cred că o să vrei să-i zici pas.

Cam astea sunt. Dacă aveți și voi seriale apărute anul acesta și pe care le recomandați, lăsați-le într-un comentariu. Sunt curios să mai aflu câteva până începe noul sezon în octombrie.

De asemenea vă aștept și opiniile despre ele, tot mai jos. Să țineți totuși cont de faptul că aceste seriale sunt mai mult de umplutură până în toamnă când revine sezonul cu cele de top ale fiecărei mari televiziuni.

0 responses to “3 Seriale apărute în 2014 #deurmărit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.