40% reducere la cărțile Nautilus SF la Nemira

By | De Citit

oferta-nemira-40-la-suta-reducere-la-carti-sf-nautilus

Nu sunt profitor, nu am pus (P) în paranteză și nu fac publicitate aiurea-n tramvai. Să ne înțelegem. Mi-am propus ca în acest an să promovez cât mai mult cu putință cărțile bune, ofertele de cărți și bineînțeles, acolo unde imediat finalizez de citit, dacă consider că-i de recomandat, să vă recomand. Prin urmare, de acum înainte, ultimele oferte la cărți vor apărea sub pătrățelul albastru de abonare în sidebarul din dreapta cum ajungi în „Home”.

Nu doresc să vă mint, căci în primul rând m-aș minți pe mine. Linkurile pe care le accesați vin prin intermediul 2Parale și într-adevăr, o bucățică din venitul generat de cartea achiziționată de voi îmi revine și mie, dar e infim și nu mă ajută cu nimic.

Cărțile pe care vi le recomand sunt cărți pe care și eu, la rându-mi, le am pe read list ori le-am citit deja. Nu sunt un fan uriaș al cărților SF, căci îmi place realismul, dar acolo unde realismul se îmbină minunat cu SF-ul, e musai să citești. Orice SF are o doză de realism la bază, căci altfel fantezia ar fi prea aberantă. Acești autori de cărți SF demonstrează o îndemânare în construcția modelului lumii (concept literar) nemaipomenită. De aceea, în special pentru scriitori sau viitori scriitori, e de urmărit modul în care au generat personajele, lumea** și acțiunea.

Nemira vine cu o ofertă tare faină până pe 24 februarie, oferind 40% reducere la tipurile de cărți despre care am scris și în titlu. Pe read list-ul meu se află această carte – Așteptând în Ghermana de Dănuț Ungureanu, dar să nu mai spun că pe acolo mai găsiți cărți de la George R.R. Martin, autorul seriei „Urzeala Tronurilor”.

V-aș întreba ce mai așteptați, dar eu is ferm convins că nici nu mai citiți rândulețul ăsta că sunteți deja în căutarea cărților SF de care aveați „nevoie”. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.