5 Aplicaţii Android ce le recomand

By | Gânduri

După ce mi-am cumpărat acest telefon pe sistem Android în urmă cu ceva timp, nu a trecut mult şi am început să înțeleg cu ce se mănâncă.

Am început să folosesc, să caut, să recomand la alţii diferite aplicaţii numai bune pentru Android. Într-un final m-am hotărât să public pe blog, cinci aplicaţii Android pe care eu le folosesc zilnic şi consider că te-ar ajuta şi pe tine.

Să începem, zic :

 1. Facebook. Da, da, probabil că vă aşteptaţi, dar Facebook pe telefon este un must-have. Actualizările de pe telefon sunt de obicei cele mai apreciate de prieteni şi sar cel mai mult în streamul din home. De asemenea, după un studiu, s-a rezultat faptul că pozele (în special cele de pe telefon) fac un utilizator să interacţioneze cel mai mult cu prietenii săi (adică au lipeală bună).
 2. Twitter. Twitter este platforma aia de mini-blogging care, folosită pe telefon o fac parcă mai utilă. Gândeşte-te câte ştiri au apărut de la faţa locului numai prin Twitter şi numai pentru faptul că utilizatorii au avut un smartphone la ei (internet obligatoriu). Este aşadar bun de folosit şi de informat naţiunea (asta dacă ai followers şi în primul rând – cont pe respectiva reţea socială).
 3. Last.Fm – muzică de bumţi-bumţi. OK, eşti un fanatic al muzicii bune, o asculţi peste tot, dai de obicei share la prieteni cu o melodie care ţi s-a părut super, deci ai şi un cont pe Last.Fm. Dacă nu ştii ce-i ăla, Last.Fm, ei bine – este reţeaua socială ce împărtăşeşte cu prietenii tăi ce asculţi tu. Aici ai nevoie de Winamp pentru a putea face scrobbling pe Last.Fm, de asemenea ai nevoie şi de internet pentru a urca informaţiile pe site. Aşa că, descarcă-l şi arată-le prietenilor tăi ce muzică ai în telefon !
 4. ŞtirilePROTv.Ro – aplicaţia recent apărută mi se pare perfectă. Prin ea eşti la punct cu toate ştirile ce apar, chiar şi cele de ultim moment. Recomand oamenilor ce ador să stea informaţi.
 5. WordPress – ultima, dar nu cea din urmă, aplicaţia pentru bloggeri. Poate eşti plecat undeva şi n-ai laptopul la tine, poate vrei să scrii dintr-un parc, de asemenea fără laptop, ai aplicaţia WordPress pentru Android. Oferă toate facilităţile pe care le ai şi în dasboard-ul variantei de PC. Dacă eşti blogger, atunci, ce mai stai ? ia aplicaţia şi rămâi conectat la blog 24/7.

Sper că astfel ţi-am fost de ajutor cu acest aplicaţii. Momentan pe acestea le folosesc zilnic de pe telefon, însă sunt şi multe alte aplicaţii Android ce merită atenţie şi despre care voi vorbi la momentul potrivit. Până atunci, aştept păreri legate de acestea.

Notă : Chiar dacă unele telefoane au Facebook implementat sau Twitter, sunt aplicaţii pentru care am insistat deoarece unele chiar nu le au sau unii oameni le şterg. Ambele au primit actualizări de design foarte frumoase în ultima vreme şi zic să le încercaţi (pentru ultima parte din acest mesaj, uitaţi-vă la data la care a fost scris articolul).

0 Responses to " 5 Aplicaţii Android ce le recomand "

 1. Bucur says:

  foarte tare atat telefonul din ce am citit cat si aplicatiile 🙂

 2. Dly says:

  Cred ca aplicatia pentru Facebook si Twitter sunt pe toate telefoanele de android. Nu am intercat inca aplicatia de Lastfm si nici de stirileprotv. Nici nu am stiut ca Pro Tv are deja aplicatie pentru android. Cred ca sunt cele mai folosite aplicatii pentr android.

  • Adi says:

   Twitter nu apare chiar pe toate telefoanele, inca trebuie sa descarci aplicatia pe anumite telefoane.

 3. Adri says:

  Pentru mine twitterul e pe primul loc :).

 4. Raki says:

  Dintre toate care le-ai enumerat tu, folosesc doar Facebook si in plus Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published.