5 articole pe care trebuie să le citești

Pentru că e weekend și afară-i urât, m-am gândit c-ar fi cazul să vă ofer cinci linkuri către cinci articole pe care, zic eu, e musai să le citiți.

Veți întâlni informații interesante, informații numai bune de pus mintea la treabă și de distribuit cu prietenii în locul paginilor alora de media pline de minciuni.

Așadar:

Ello, platforma socială ad-free, strânge 5,5 mil. de dolari din mila omului. Pesemne oamenii chiar vor altceva pe lângă FB și G+

Să însemne asta, oare, o implicare puternică a omului de online spre ceva diferit? Rămâne de văzut.

Ce-ți pățește creierul atunci când dormi

Într-un articol din trecut, întrebam eu care-s orele optime pentru a te pune în pat la somn. Uite, acesta-i un articol în apropiere de tema aia. Un articol complex, dar care merită timpul pentru a fi citit.

Cum să-ți dublezi abonații la newsletter în 4 pași simpli pe Facebook

E chiar super ușor de urmărit și pus în practică. Dacă ai o pagină de Facebook, iată cam ce ar trebui să încerci.

Album nou de la o trupă pe nume Mallory Knox. Dacă ești fan al sunetului de chitară și vocii puternice, te invit să asculți

Din punctul meu de vedere, cunoscându-i pe băieți încă de la primul lor E.P., acesta e cel mai bun album al lor de până acum.

Mark Twain despre sclavie, despre cum religia justifică nedreptatea și ce a lui mumă l-a învățat despre compasiune

O autobiografie care merită citită. BrainPickings oferă mai multe detalii despre această cărțulie care n-ar trebui lăsată necitită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.