7 miliarde, de acum razboaie

By | Spuneri

De obicei nu prea mă iau eu cu lucrurile ăstea, dar cum îmi place să stau la curent cu ce se întâmplă prin jurul meu, am dat şi peste ştirea asta. Ok, în ce circumstanţe nu mai contează, de acasă în orice caz nu. Am descoperit un nou news reader, aplicaţie de Android şi am zis s-o testez, astfel am ajuns acolo. Am citit şi cu cât avansam mai mult, parcă cu atât mă blocam. Încercam să înţeleg ce metode ar fi mai uşoare, mai nedureroase în a ne extermina.

Din păcate acum, zic eu, adevărul oficial legat de gripa porcină a ieşit la iveală. Da, ăia mai marii vor să se mai descotorosească de ăştia care fac umbră pământului. Pe scurt, ce-a fost gripa porcină, cea fost gripa aviară – o propagandă care să bage lumea-n sperieţi şi totodată să se mai scadă din numărul populaţiei. Ei bine uite că n-a fost de ajuns. Populaţia Terrei este în creştere, una abundentă, iar din ce am citit eu în articolul ăla, se pare că prin 1992 şi chiar şi de mai curând, cineva a spus că nu va fi milă atunci când se va mai scade din populaţia lumii. Adică, pe scurt – am ajuns la 7 miliarde de oameni, de aici aşteptaţi-vă la alte zeci de propagande, boli şi de ce nu, poate chiar războaie.

Până la urmă de noi depinde gestionarea resurselor, nu de altcineva. Trebuie să le calculăm bine de tot şi sincer să fiu, înafară de faptul că vom fi “exterminaţi” din nou cât mai curând, altă concluzie n-am tras. Nu pot să spun nici să nu v-o mai trageţi neprotejaţi, nici să vă lăsaţi viaţa să curgă fără un urmaş. Până la urmă populaţia creşte, iar acum în timp ce tu ai citit acest articol, populaţia a mai crescut cu cel puţin 500-600.

Totuşi nu pot să nu mă abţin, tot va trebui să las o întrebare : ce propagande credeţi că ne aşteaptă la orizont ?

0 Responses to " 7 miliarde, de acum razboaie "

 1. Alexander says:

  Citisem intr-o publicatie ca , daca se mentine trendul actual , populatia nush carei tari va dispare pana in 2300, a romaniei pana in 2500 samd. Concluzia ar fi ca trendul pe cateva sute de ani e de fapt descendent, daca nu cumva suntem mintiti si acum cu acest numar de 7 miliarde. Ceea ce ma nedumereste este exactitatea cu care s-a spus ca am ajuns la aceasta cifra tocmai in 31 oct. Cum anume contorizeaza ei cat mai exact populatia africana in special din triburi sau alte astfel de populatii care nu au nici un fel de act de identitate si nu se inregistreaza decat poate din satelit. Avem un satelit big brother care ne numara asa exact? Eu zic ca toata treaba cu 7 miliarde e o propaganda in sine din seria “incalzirea globala et company”. Cred ca trebuie sa ne asteptam la coacerea unui “plan maret’ de eficientizare a resurselor.

  • Adi says:

   Nu se exclude nici aceasta teorie cum ca ar fi pe de-a-ntregul o propaganda in sine cu 7 miliarde. Pana la urma ai putea avea dreptate, chiar si eu sunt curios cum au inregistrat oamenii aceia din triburile africane si nu numai in populatia lumii.

 2. Adrian says:

  suntem asa de multi incat ne inghesuim si totusi unele zone ale Terrei sunt nepopulate sau foarte putin, ce concluzie trag eu de aici, ori ne vom muta in desert si pe crestele muntiilor, ori colonizam Luna (trec in teorii extraterestre) ori se mai incearca o boala ceva pe noi sau poate un razboi intre SUA si Rusia, se gaseste tot timpu un pretex sa te lase o bomba si sa mai scada populatia.Cu fraza de mai sus faceam un articol, ideea e ca ne-am inmultit necontrolat, nu gestionam resursele cum trebuie (care sunt pe terminate) si mai ales ca noi stricam foarte mult si reparam foarte putin (copaci taiati se intelege).

Leave a Reply

Your email address will not be published.