A debutat !

By | Spuneri

Astăzi mai exact la ora 18:00 a debutat noua mea emisiune de muzică alternativă (am spus în emisiune la ce mă refer prin cuvântul “alternativă”). Niciodată nu am fost mulţumit de ceea ce-am făcut (adică întotdeauna am vrut mai mult), fie c-a fost vorba de o filmare dintr-un concurs de dans cu mine sau o emisiune radio. Nu am fost mulţumit fiindcă ştiam că puteam mai mult. La fel şi acum.

Cu toate ăstea, am nevoie de opiniile voastre cu privire la emisiune. Are în jur de 98-99 de minute pline de muzică, cu două interviuri de calitate cu bloggerul Florea Cristian (de care sunt ferm convins că aţi auzit) şi Adina Nelu, solista trupei T.D.M. (Trupa Din Mansardă), o trupă care a primit promovare în această ediţie de debut, o trupă de alternative rock, funk, new brit din Piteşti. Melodia lor chiar merită ascultată, având în vedere c-au ajuns în finala GBOB 2010 (Global Battle of the Bands).

Opiniile voastre sunt foarte importante (chiar dacă mă repet), de voi depinde viitorul emisiunii. Aşadar, play mai jos şi sper să aveţi rădbare şi să fie aşa cum Cristi a spus : captivant.

DE INTERES :

 • Albumul săptămânii : Kids In Glass Houses – In Gold Blood
 • Melodia săptămânii : A Tribe Called Quest – The Award Tour
 • Premiera săptămânii : You Me At Six – Loverboy
 • Azi de două ori : Friendly Fires – Live Those Days Tonight
 • Emisiunea a fost înregistrată o singură dată cu o zi înainte de publicare (fără modificări).
 • Următorul album al săptămânii : PEGASUS BRIDGE – WHILE WE’RE YOUNG
 • Emisiunea se poate descarcă în full cu un click aici.
Opiniile le aştept printr-un comentariu aici sau pe mail la adispune@gmail.com / aceasta este pagina de Facebook.

Anghel Adrian la Microfon on Spreaker

0 Responses to " A debutat ! "

 1. piticu says:

  chiar mi-a placut ! Iti urez succes in continuare si nu mai spune ca nu ti-a iesit bine , pentru ca ti-a iesit foarte bine !

 2. Balcan says:

  please wait while connecting… :-W

 3. Interesant pentru inceput . bv

 4. […] vară am început o nouă emisiune şi anume Anghel Adrian la Microfon, care din păcate nu a durat mult. Proiectul în sine nu este abandonat, aşteaptă un radio cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.