A fost un bal…

Măăă aşa rău îmi pare că nu am băut nimic alcool de numai pooot ! pur şi simplu am văzut tot ce se putea vedea la un circ. Fraţilor, inafara de concursul de miss şi mister nu a fost nimic atractiv la balul ăsta. Un băiat care a cântat la orgă o seară întreagă, nu a venit nimeni să cânte (trebuia să vina Rhyno şi Syilvia), apă plată + clătite ca desert ne trebuiau servite, dar ne-a mai servit olaie. Căzături, ruperi de gât, tot ce vrei frateee, deci crede-mă că trebuia să fi acolo. Mă rog, nu ştiu câţi au râs la căzături şi totul, fiindcă majoritatea vroiau să cheme şi o ambulanţă să avem lângă noi. S-a decalat începutul concursului din cauza suprafeţei umede “5 minute”, de fapt au fost vreo 30, dar adevărul era că ăla stropise calumea cu ce o fi stropit el (scuipa cu flăcări).

Mă, eu cred că ne-am făcut de râs şi putem să participam liniştiti la zmeura de aur printre balurile pitestene de anul acesta. Chiar credeam că va fi distracţie, va fi ceva plăcut, dar nu a fost nimic interesant. Păcat, chiar nu mă aşteptam… la anul să sperăm că va fi mai bine.

0 responses to “A fost un bal…”

  1. @ Aici andrei : Pai ati plecat mult prea devreme in Zion, abia se anuntasera castigatorii la miss si mister si voi erati deja la iesire.. 8-|

  2. mey nuj cum a fost balul dn eco dar am auzit ceva comentarii de genul cum k mai bn nu l organizau…la mn la liceu (zinca) balul a fost cl mai reusit dn ultimi ani mai ales k am avt si surprize:”>…Deepside Deejays:*

  3. @ Ynna : Cunosc balul de la Zinca, am auzit multe vorbe bune despre el, iar eu sunt cel putin de parerea celor care au zis ca “mai bine nu-l mai organizau”, chiar asa e..

Leave a Reply

Your email address will not be published.