A trecut şi ediţia a XXIV-a

By | Spuneri

Parcă acum 5 minute vorbeam pe Twitter şi pe blog despre cea de-a XXIV-a ediţie a Dansului Florilor. Ei bine, vreau să spun că s-a dansat, frumos afară a fost, deşi se anunţase ploaie în zona argeşului, iar lumea a avut ce vedea. Nu cred că au fost nemulţumiri anul acesta, iar asta nu face altceva decât să mă bucure.

Singura, dar singura problemă care totuşi, este destul de gravă şi pare să persiste de-a lungul anilor a fost cea a sănătăţii. Mai mulţi sportivi au avut probleme de sănătate de-a lungul ediţiei acesteia, printre care şi colegi de la clubul meu. Îmi pare rău să văd că se întâmplă aşa ceva, dar este o chestie ce nu ţine de organizare, ci ţine strict de condiţia fizică a sportivului, în speţă a dansatorului.

Observ că multe persoane încă nu ţin cont de faptul că practică un sport la un nivel de performanţă foarte ridicat şi preferă să înghită, să tragă sau să mănânce diferite porcării, (să le zicem aşa), care nu fac altceva decât să distrugă organismul. Bine, poate există şi oameni care trăiesc 100 de ani sănătoşi tun făcând asta, e secretul lor, dar măcar haideţi să ne menţinem în formă. De aceea v-am şi provocat la chemarea Motivonti, fiindcă trebuie să facem sport. Bem, mâncăm, dar cu măsură. Un km, doi nu strică de alergat măcar de trei ori pe săptămână sau la sală dacă tot vă duceţi.

Una peste alta a fost o ediţie frumoasă, realizată, chiar dacă se pare că bugetele strânse sau sumele sponsorizate pentru organizarea genurilor acestora de competiţii se pare că se diminuează de la an la an. Chiar vorbeam cu directorul de concurs zilele acestea şi până şi dânsul se mira dacă vom mai avea concursuri de dans sportiv aşa bine realizate în anii următori la noi în ţară.

Dacă nu aţi putut ajunge la Sala Sporturilor în weekendul ce tocmai a trecut, vă invit pe site-ul Total Sport TV pentru a urmări clipuri de la competiţie şi dacă tot am prilejul, aş vrea să le mulţumesc pentru transmisia excelentă făcută de la faţa locului având în vedere condiţiile.

Sper că v-a plăcut vouă celor care aţi fost la Sala Sporturilor sau aţi urmărit live pe internet. Vă aştept şi la anul în aceeaşi perioadă la ediţia a XXV-a.

0 Responses to " A trecut şi ediţia a XXIV-a "

  1. Alex N. says:

    Este pacat ca sportiv fiind sa nu ai grija de tine, de sanatatea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.