Acum, că m-am plictisit de Zonga…

By | Spuneri

  …să spun şi de ce. Am primit într-un final o invitaţie pe Zonga de la o prietenă de pe Twitter după ce m-am milogit pe reţelele de social media ceva timp. Mi-am făcut rapid cont şi ce pot să laud din start la serviciul ăsta este grafica. Designul este excelent realizat şi foarte user-friendly. Răspunde rapid la comenzi, nu se încarcă cu totul, fonturile şi culorile sunt bine alese, chiar dacă bate puţin spre Grooveshark.

M-am plictisit după doar două zile de folosit. În general eu nu mă bag la programele ăstea fiindcă nu am internet adecvat pe telefon care să-mi permită să mă distrez aşa aiurea pe aceste servicii. Plus de asta, faptul că trebuie să plăteşti ca să asculţi de pe telefon, mi se pare o mică prostie, dar trebuie şi ei să mănânce ceva, nu ? Chiar dacă preţul e cam mare. Ce nu mi-a mai plăcut a fost faptul că, din toate trupele pe care le ascult eu, am putut regăsi decât 3 sau 4. Păi atunci zic să mai aştept până când vor apărea şi celălalte, nu ? chiar dacă va fi o treabă şi de ani.

Apoi între Google Music şi Zonga, aleg direct Google Music. Mai prind uneori wireless pe unde mă duc, în special la şcoală, de aceea muzica mea din calculator stă pe Google Music şi-mi este mereu la dispoziţie de pe telefon, pe când la Zonga trebuie să şi plătesc şi nici măcar nu prea am pe cine să ascult.

Serviciul nu este însă de neglijat, este la început, adevărat, dar trebuie răbdare. Probabil că preţul pentru abonamentul pe telefon va scădea, artiştii se vor înmulţi cu siguranţă, probabil vom vedea şi debuturi în industria muzicală românească prin Zonga şi aşa mai departe. Pentru asta, mă voi mai loga pe Zonga abia după perioada de private beta, când se va porni cu adevărat. Ca să nu mai zic că am un cont doar de 6 luni dacă am văzut eu bine pe acolo.

În aprilie sau când se lansează, sper că voi avea pe cine asculta (gusturile nu se discută) şi-mi voi putea face şi abonament la un preţ mai rezonabil, dacă nu, rămân la Google Music.

Şi nu mă întrebaţi dacă o să facă faţă pe piaţă. E-Ok n-a reuşit, dar din păcate E-Ok n-a ştiut cum să se bage pe sub pielea utilizatorilor, să sperăm că Zonga va prinde.

0 Responses to " Acum, că m-am plictisit de Zonga… "

  1. Alexander says:

    Si eu am testat, pentru a avea mod offline si acces pe mobil se sare de la 3 la 5 euro, mi se pare putin cam mult. Intr-adevar deocamdata nu e mai nimic pe acolo mai ales daca esti pe free.
    Eu nu am reusit inca nimic cu Google music Inteleg ca e accesibil doar din america? m-am inregistrat eu prin intermediul TOR browser dar o data intrat tot de pe netul meu din romanica tot n-a mers asa ca habar n-am despre ce tot vorbiti cu google music asta.

    • Adi says:

      Eu m-am inregistrat prin smecheria aia cu TOR browser si mi-a mers perfect. Acum ma loghez si de pe netul nostru si imi merge. Din pacate nu stiu sa explic care-i cauza pentru care nu-ti merge din Romania. Zic sa mai incerci o data sa te inregistrezi cu TOR browser, apoi sa intrii de la tine, poate e doar o chestie de moment, de cont eu stiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.