Adevărul logic, clar

Pentru că stai într-un scaun în faţa calculatorului şi analizezi fiecare acţiune ce se desfăşoară pe al tău site favorit de socializare, a.k.a. feisbuc sau hai-noroc (cinci), urmărind ce face prietenu, prietena, cu cine s-a mai pus şi cine îţi mai cere prietenia. Nu, nimic neobişnuit până aici, dar e frustrant, pentru alte persoane care poate cer mai mult de la această ţară. Poze cu beri, poze cu femei, poze în poziţii “superbe”, cu picior ridicat, stând în cap sau mai ştiu eu. E enervant atunci când treci şi la fapte bune, fumezi, logic bei, iar cea mai bună parte vine atunci când începi să iei la înjurături persoanele mai înalte ca tine. Daa, atunci arăţi că eşti într-adevăr român şi nu, nu vorbesc de înalt referindu-mă la fizic, mă refer la gradul de intelectualitate. Adopţi o atitudine de inteligenţă falsă, ilogică, fără ca tu măcar să-ţi dai seama. Nu realizezi sau nu vrei sau nu accepţi faptul că acel om munceşte mai mult ca tine, apare mai prezentabil ca tine, ştie mai multe ca tine. Poate omul ăla nu a făcut cunoştinţă cu multe lucruri din ce-ai făcut tu, dar sigur nici tu din ce-a făcut el. Crede-mă, e mult mai greu decât a ţine o ţigară în stânga şi-o bere în dreapta.

Nu poţi nici măcar să tragi dintr-o ţigară, fraiere !

Păcat că de la el mai târziu o să vină partea pentru tine cu nici măcar nu mai poţi merge, eşti deja în patul de spital.

Un fel de scrisoare adresată tuturor tinerilor din România care pierd timpul drogându-se, fumează în mod excesiv sau recurg la alcool prin orice metode. Nu mai continui lista de lucruri negative.

0 responses to “Adevărul logic, clar”

  1. multi recurg la droguri, tigari si alte chestii de genu din cauza situatiei de la scoala/din familie etc.. daca mai exista si lipsa de comunicare copil-parinte e evident ca sunt slabe sanse sa se lase de aceste “vicii”…

  2. @ andrew : consider ca lucrurile acestea sunt totale idiotenii. nu exista situatie proasta la scoala sau in familie. exista NUMAI PROSTIE. ce crezi, ca eu nu am trecut prin situatii grele ? toti trecem, dar depinde de IQ-ul fiecaruia cum vrea sa trateze treaba. ori te ridici si mergi mai departe si vrei sa ajungi cineva, ori recurgi la asa ceva si iti cumperi garsoniera sub pamant.

  3. adevarul este ca de la o vreme totul merge in jos; nu stiu de ce si nu stiu daca am putea schimba asta dar… daca o sa continue asa, tara asta o sa aiba numai oameni de 2 bani 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published.