Adi, videoblogul ?

By | Spuneri

Câţi v-aţi amintit de partea aia cu videoblogul #3, ha ? vă spun eu, cred că niciunul. Nu trebuia oricum să vă amintiţi voi, fiindcă era datoria mea să vă anunţ când apare. Mă, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu o să mai apară acest videoblog #3, nu de alta, dar nu am filmat nimic de revelion, astfel că nu am ce să pun. Aveam alte planuri atunci când m-am gândit să-l încep, dar asta e.. socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Cam pe aici e trailerul de la videoblogul #3, partea aia filmata acolo, a fost filmată cândva prin septembrie – octombrie 2009, deci e cam veche, ţin bine minte fiindcă eram îmbrăcat în tricou, nu mai puteam de cald.

Probabil cu timpul o să apară o ocazie când va apărea videoblogul #3, dar eu nu mai vorbesc, gen cum au fost celălalte videobloguri, care observ că au părăsit YouTube-ul de ruşine. Plec la Bacău pe 31 ianuarie, poate vin cu ceva de acolo.. mă gândesc eu.

0 Responses to " Adi, videoblogul ? "

  1. bafta 🙂 si sa fie cat mai curand 😀

  2. […] : Mufe peste mufe *Adi Spune : Videoblogul ? *Claudiu :Ghidul Seducţiei *Paul Tuns : 3 ani de trilulilu *Nămeţii : Guest post povestea […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.