AdiSpune sau Adrian Anghel?

By | Spuneri

Oameni buni, am nevoie de ajutorul vostru. Cum ziua în care împlinesc 6 ani de blogging se apropie, aş dori să fac un rebranding. Ideea este în felul următor, după 4 ani de AdiSpune.Com, Google a început să-i placă de mine pe keywordul “adispune” şi mă cam dă mereu pe primele pagini la căutări, ca să nu mai zic că apar la această cautare precum Wikipedia ca primul rezultat când cauţi o informaţie istorică şi scrii “wiki” la final.

Numai că, eu consider că acest nickname “adispune” şi-a făcut treaba suficient de bine în tot acest timp, în toţi aceşti 4 ani de adolescenţă. Pe viitor vine facultatea, vine un job stabil, iar “adispune” consider că nu mai este un nickname la fel de original cum a fost o dată, iar în acelaşi timp parcă nu inspiră încredere aşa cum un nume o face.

Însă cum nu mereu sunt sigur pe mine, iar ca să fiu sincer, nici nu vreau să arunc 4 ani de indexare pe geam, aş avea nevoie de sfaturile voastre. Eu m-am gândit la adispune.ro ca să continui pe acelaşi brand sau AdrianAnghel.ro, ca să încep să-mi construiesc un brand nou-nouţ în spatele numelui meu. Întrebările mele sunt: ce consideraţi că sună mai bine şi este mai bine să fac? Să încep un brand nou sau să continui cu cel actual? Care dintre ele inspiră mai multă încredere?

Trebuie menţionat faptul că brandul Adrian Anghel este deja folosit de actorul Adrian Anghel, iar pe căutările Google cu acest nume îl găsim pe el primul, apoi nişte oameni de pe Facebook luaţi aleatoriu şi într-un final eu, dar cu contul de G+. De asemenea contul @adriananghel de Twitter este luat de un necunoscut care nici măcar nu foloseşte respectivul serviciu. Aşadar, sfaturi?

0 Responses to " AdiSpune sau Adrian Anghel? "

 1. TzaCaNeL says:

  Eu zic sa ramai la numele asta. Pana la urma nu e nevoie de o “maturizare” a blogului. Nu conteaza numele cat conteaza ce scrii. Uita-te la Arhi.

  O optiune ar fi sa cumperi adriananghel[dot]com/ro si sa faci redirect catre link-ul asta.

  • Adi says:

   La Arhi m-am gandit si eu, numai ca el scrie des si uneori slab. Oricum, incep sa iau in considerare adispune.

 2. Refu says:

  Eu personal consider că este mai bine să cumperi adispune.ro şi la .com să faci redirect pe .ro până la expirarea domeniului.

  La mulţi ani, pentru cei 6 ani de blogsferă.

 3. Yamasha says:

  Eu as merge pe numele tau complet..acum depinde de preferintele tale..

Leave a Reply

Your email address will not be published.