Albumul muzical al anului 2010

By | Gânduri

Se pare că a trebuit să aştept ceva. Dintre trupele mele pe care le mai ascult pe heavy rotation, au scos album anul acesta Good Charlotte, A Day to Remember, My Chemical Romance și încă câteva, însă nu m-au surprins spre dezamăgirea mea.

Au fost, în schimb, alţii și lucrul acesta parcă mă bucură. O trupă pe care o ascult de anul trecut, o trupă categoric britanică (ascult de la un timp numai pe trupe britanice), care se numeşte The Script.

Sunt sigur că aţi auzit de ei, merg bine prin România, mai daţi de ei pe la un Music Channel sau întâmplător la Radio Guerilla sau City FM. După albumul din 2007, intitulat The Script, de altfel cum se numeşte şi trupa, care a făcut multe ravagii în Europa a venit al doilea, dar stai puţin. Am nevoie de niște tobe acum, puțin suspans șiii…

Tragem aer şi vă prezint : Science & Faith. Are 10 piese care rup toate, două videoclipuri filmate la acest nou album până acum, două single-uri lansate, însă toate melodiile sunt single-uri după părerea mea.

Au scos ceea ce au vrut, un album predominat după cum şi numele spune prin multe “whoaa-uri” şi “uuu-uri”, fiecare melodie având chemarea sa. Nu pot să descriu albumul, însă după ce în 2009, The Dangerous Summer a avut pentru mine cel mai bun album, anul ăsta e rândul celor de la The Script. Mai jos un video cu o melodie + versuri. Audiţie plăcută!

0 Responses to " Albumul muzical al anului 2010 "

 1. Andreea says:

  tu îţi schimbi themele nu glumă.

  • Adi says:

   stii e cum dupa necesitate, de ce are nevoie omul. aia era prea incarcata cu nimic, asta e mai calma, mai ok, nu crezi ? 😀

 2. Myriam says:

  De obicei critic un album dupa dispozitia pe care o am cand il ascult.Mi-am luat albumul The Dangerous Summer si l-am ascultat,dar mi s-a parut “galagios”.Daca imi aduc bine aminte…nici nu am mai ascultat ultimele doua melodii.Acum nu stiu cum l-as vedea.In schimb,de la cei ce ii nominalizezi anul asta am ascultat piesa de mai sus, “For the first time”,”Walk away” si in timp ce scriu acest comentariu canta pe fundal “Long Gone and moved on”.Sa mai zic ca-mi plac?Cred ca nu mai e nevoie:X :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.