Am trecut pe Android

By | Spuneri

Ah, că de mult aşteptam clipa aceasta. Zilele trecute, aşa cum am spus şi pe Facebook, am trecut pe Android, prin noul meu telefon Samsung Galaxy Mini S5570. Telefonul a fost lansat în februarie, anul acesta, iar până acum am rămas plăcut surprins de calităţile sale.

La început, bineînţeles că e mai greu să-i înţelegi mişcarea, asta mai ales dacă n-ai mai avut un telefon cu touch-screen până la momentul respectiv. Multi-touch-ul este la înălţime, de altfel ce mi-a plăcut foarte mult la acest telefon, sunt live wallpaper-urile, care mi se par foarte fascinante şi dau telefonului acel “neobişnuit” lucru de care are nevoie.

Un minus aş vrea în schimb să adaug, la camera de doar 3,15 MP, care nu e pe aceeaşi felie cu telefonul. Sincer, mă aşteptam la ceva mai bun, având în vedere apariţia de curând a acestui telefon pe piaţă. Un Galaxy Mini, care îşi păstrează acel Mini la cutie. Alt lucru care m-a deranjat a fost faptul că, pentru a bloca telefonul, trebuie să aştepţi 30 se secunde, nu există niciun altfel de buton pentru blocarea sa.

Hai că am zis cam ce nu-mi place, restul la el e perfect. Twitter, Facebook, YouTube, Gmail, cam exact de ceea ce am nevoie atunci când sunt plecat din oraş. Android Market-ul geme cu aplicaţii şi jocuri, deci nu duc lipsă. Aaa am uitat să vă mai zic că are GPS şi Wi-Fi, alt lucru de care sunt mulţumit. Vă recomand acest telefon, eu l-am luat de la Orange Shop, printr-o ofertă prinsă pe ultima sută de metri.

Nu m-aş supăra, dacă mi-aţi recomanda nişte aplicaţii bune pentru telefon, pe care le folosiţi şi voi (cei cu Android). Mulţumesc anticipat !

0 Responses to " Am trecut pe Android "

 1. Val33ntyn says:

  Sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija de el ca e un telefon tare frumos 😀 nu stiu ce aplicatii sa iti zic pentru ca nu am telefon cu android.

 2. Bucur says:

  Sal porti sanatos sa te bucuride el,cat a costat?

 3. alex n. says:

  sa-l stapanesti sanatos 🙂

 4. bobo says:

  E super telefon! Recomand jocurile : angry birds;speedx;
  pumpinks vs monsters; alien overkill lite;hate flowers si atat

 5. […] cu un articol Android-related. Vă spuneam acum ceva timp că am trecut pe Android cu noul telefon de la Samsung, sau mă rog, era nou pe atunci. Fiindcă sunt un mare fan Android […]

 6. rina says:

  butonul pornire/oprire se foloseste pt blocare:)

 7. […] ce mi-am cumpărat acest telefon pe sistem Android acu ceva timp, nu a trecut mult şi am început să gust din ce înseamnă […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.