Am trecut pe MailChimp

By | Gânduri

Sau mai bine spus am revenit la MailChimp. După ce acum un an de zile am mai avut o tentativă cu MailChimp prin care trimiteam de două ori pe lună un e-mail cu informații destul de interesante pentru unii dintre cititorii mei, (fiindcă era opțional pe lângă blog și era legat de social media, știință, marketing, life hacks etc), acum am revenit cu maximă seriozitate pentru că este vorba de toți abonații blogului, cei ce-l citesc constant și au considerat că pentru a ține pasul cu scrierile mele (știu, is dese rău..) au decis să se înscrie în lista celor ce vor articolele prin e-mail.

După cum bine ați observat, probabil, astăzi de dimineață ați primit un e-mail de la mine, de fapt de la MailChimp, prin care ați fost informați cu privire la ultimele articole de pe blog, iar în partea centrală – ultimul articol scris. Designul este mult mai prietenos față de ce oferea FeedBurner având acum nițel mai mult CSS și HTML, iar dacă tot am adus în discuție FeedBurner, am renunțat la acesta deoarece serviciile oferite de el nu mă mai satisfăceau. Aici mă refer la statistici, la îmbunătățirile aduse lui (care sunt zero, nada) și de faptul că a cam ieșit total din vederile celor de la Google, ceea ce mă face să cred că nu mai are multă viață de trăit în online.

Un formular de înscriere pentru a încerca noua experiență cu articolele trimise de mine prin MailChimp este exact în partea dreaptă, în sidebar, primul widget. Vă scrieți adresa de e-mail pe care doriți să primiți articolele mele, prenumele dvs. ca să cunosc și eu cu cine stau de vorbă și așteptați-vă la e-mailuri cu articole zilnic, o dată la două zile sau trei. E-mailurile vor fi trimise ori de câte ori voi scrie câte un articol, dar doar la ora 9 dimineața. Dacă eu scriu, cum scriu acum un articol la 7 seara, acesta va ajunge în inbox-ul vostru următoarea dimineață.

Eu recomand MailChimp și pentru ceilalți bloggeri care încă nu au trecut pe această platformă sau nu au auzit încă de ea. Necesită mai mult timp de setare, dar în final își face treaba așa cum trebuie.

Vreau să-mi lăsați și mie părerile voastre cu privire la noul sistem de abonare la blog. E mai fain decât FeedBurner? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.