Am trimis un e-mail pentru Adrian cel din viitor

Abia ce-am ajuns de la o repriză de tenis că am şi văzut isprava unora. Tare mi-o plăcut ce s-a petrecut acolo şi am zis să încerc şi eu. Astfel am intrat pe site-ul ăsta şi mi-am scris e-mailul pentru viitorul eu, cel din 2017. Adică 5 ani în cap. Sigur voi uita de el, dar va fi o surpriză mai mult decât plăcută să văd dacă am reuşit să obţin ceea ce mi-am propus.

Nu văd arăt ce-am scris că nu are rost, nu acum. Vă voi arăta în 2017 când vine scrisorica. Este o chestie într-un fel amuzantă, într-un alt fel vine ca o viziune de ce îţi doreşti să fie peste 5 ani. Nimeni nu ştie, categoric, poate nici măcar planeta asta nu va mai fi pe atunci, dar noi ne ducem tare. Capul sus şi joc de glezne.

În altă ordine de idei, vă propun să mergeţi să jucaţi o dată tenis. În #Piteşti găsiţi de jucat de la CNCD mai faţă, la prima barieră acolo sau la terenurile Comesad, care sunt sus la scările liceului Zinca Golescu. Menţionez că există o calitate superioară la Comesad, dar şi preţuri mai piperate.

Şi ultima idee, mâine este ziua internaţională a tricourilor. Nu e ceva bătut în cuie, dar e distractiv şi Spreadshirt ştie cum s-o facă aşa. În magazinul meu treaba stă chiar bine, NUMAI MÂINE aveţi orice produs livrat gratis la al vostru domiciliu. Plătiţi doar ce se vede în dreptul produsului, trebuie să specific că este necesară folosirea voucherului T-DAY2012 pentru a obţine livrarea gratis şi card de la bancă pentru plata online. Atât.

Aşadar, făceţi-vă o scrisoare pentru viitor, jucaţi tenis şi eventual poate vă atrage şi ceva din magazinul meu, zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.