Am văzut “7 Nights Of Darkness”

Weekendul ce tocmai s-a terminat, mi-am permis (din nou) să urmăresc un film, acasă bineînţeles, cu floricelele-n stânga şi un Mountain Dew în dreapta (ca să vedeţi că fac şi publicitate şi vă zic şi ce-mi place mie să beau). Nu zic că-i sănătos, Doamne fereşte ! dar dintre toate, e singurul pe care-l mai accept în mine.

Şi uite aşa în timp ce navigam eu pe site-urile pe care ACTA le vrea moarte cât mai curând, am dat peste filmul din titlu. Iniţial am zis : “oh, hei, uite, un alt Grave Encouters..”. Bineînţeles că, probabil, vă aşteptaţi acum să zic că n-a fost aşa. Ba da, a fost. A fost exact ca Grave Encouters, dar puţin mai slab. A avut calităţi şi defecte.

Eu unul deja m-am plictisit de filmele de genul ăsta, am zis că poate o fi altceva. Ei bine, un reality show pune la dispoziţie o sumă de un milion de dolari celor 7 sau caţi au fost provocaţi să stea cât mai mult într-un fost azil de nebuni, actualmente bântuit de diferite spirite. Ce mi-a plăcut a fost calitatea proastă cu care s-a filmat. Vorbesc serios. A dat un plus filmului, deoarece acei oameni erau luaţi de pe străzi, aveau nevoie de bani şi normal n-aveau de unde să ştie ei cum să filmeze mai bine.

Astfel că n-avem nightvision, n-avem lumină noaptea decât de la nişte lanterne care sunt la început şi după lipsesc. Avem nişte faze mai înfricoşătoare, dar se pare că filmele de groază mai nou au un fel de a te adormi şi trezi abia la final. Ceva de genul : #sforăi# aaa oh, am ratat ceva până acum ? – nu, n-ai ratat absolut nimic.

A fost ciudat modul în care fata blondă (Lina – Jennifer Hoffman) o ia razna. Adică, invoci spiritele, le înjuri, le ceri să-ţi facă rău, iar în următoarele momente devii posedată. O.K. .. nimic de urmărit aici. De altfel, modul în care dispar toţi este complet aiurea, nici măcar nu vezi pe camere, vezi în schimb unele momente de blur cu purici şi feţe total aiurea care îţi fac mai mult scârbă decât să te sperie.

Da, nu ştiu cât am scris până acum, ce am scris până acum, ideea e că asta-i părerea mea despre un alt film horror, one-cam (deşi aici au fost mai multe, dar vreau să zic filmat stil reportaj). Dacă vreţi să vedeţi un Grave Encouters mai slab, vă recomand acest film. Dormiţi până la jumate, apoi vă treziţi şi nici nu vă treziţi bine că se şi termină. Brusc.

0 responses to “Am văzut “7 Nights Of Darkness””

  1. M-aş fi băgat şi eu la o discuţie despre film. Dar nu l-am văzut.
    Oricum parcă m-ai făcut curios, ca şi cu cartea.

  2. pe aceeasi tema, iti recomand “the tapes”! mi s-a parut mai bun decat asta. si sa-l consumi la fel, cu mountain dew si popcorn star, sa nu renunti la dreptul liber de a face publicitate produselor care iti plac, wtf, lasa sa vorbeasca si sa comenteze cine vrea. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.