Ambiguu

Un pahar cu apă vă rog, vreau de data asta să mă ia puţin ameţeala. Dacă e şi cu lămâie, e perfect. Momentan sunt sătul de toată treaba Social Media, sunt sătul să dau “check in” pe FourSquare când mănânc o pizza.

Gen, hai frate – “We got you at Mamma Mia Pizza Piteşti”. Căcat, iar la comentariu, mânănc o pizza. Drept urmare n-am făcut asta. Până la urmă şi treaba asta cu social media începe să devină puţin cam ciudată. Se câştig bani, dar să mă implic, pardon, să fiu conectat non-stop e belire de viaţă.

Acum două nopţi, m-a părăsit inspiraţia. Eram oricum prea obosit. Pe bune, chiar s-a dus dracu, nu pentru prima dată, însă sper la o revenire pe curând. Au avut grijă nişte super-oameni de treabă de la noi din ţară să adorm pe super ritmurile de manele şi lăutărească live chiar. Pot spune că m-a luat somnu nemaipomenit de repede, la ora 5 eram în picioare să-mi închid termopanu. Nu intru în detalii, n-am bani să plătesc curentu pentru aerul condiţionat. Scurt.

Îmi plac oamenii îmbrăcaţi în pantaloni de uniformă rupţi în cur cu adidaşi cu care mergi la fotbal, rupţi şi aia. Mai ales când mergi pe centrul oraşului, întorci toate privirile. Înţeleg situaţia şi credeţi-mă, chiar o înţeleg. Vreau să anunţ o fată Claudia, care mi-a trimis mesaj că vrea să mă cunoască, nu mi-am schimbat numărul de telefon, iar id-ul e acelaşi. Iar Oana, vezi că prietena ta s-a săturat de Dan, ar trebui să ştii asta. Prietena ta a greşit destinatarul când a trimis mesajul.

Vreau să-mi cer scuze, nu sunt beat, nici drogat, sunt perfect întreg ca ultima dată, numai că de data asta, excesul de ironie, stârnit de Răzvan, m-a făcut să ajung aici. Ce aţi citit este pură realitate de data asta, nu ficţiune.

0 responses to “Ambiguu”

  1. am ras cu lacrimi la faza cu Claudia si la cea cu Oana :)) nu stiu de ce …dar modul in cre ai scris-o a fost haios:))

    • Ok Valeria, niste exemple cam pe unde sunt puse aiurea era bine de spus. Asa vag, nu prea am ce sa rezolv. M-am uitat de 10 ori pe text, iar ceea ce am vrut eu sa exprim cu ajutorul virgulelor, mi-a dat bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.