01 Ana-Maria Gheorghe despre Freelancing

By | Podcast

Pe 19 octombrie a pornit la drum noul meu podcast, Adii/Spune. Un loc unde fiecare invitat își spune o parte din povestea sa.

Și cred că înainte de toate, trebuie să fac o mențiune: acest podcast poate fi privit ca fiind mai degrabă un show, un loc unde se adună oameni și discută liber despre viață. Și nu numai.

freelance ana maria gheorghe

Nu e neapărat un podcast de dezvoltare personală, marketing, management, chiar dacă sunt ocazional atinse și aceste puncte.

Fiecare invitat are propria expertiză asupra a ceea ce face, iar acest aspect a văzut mai ales prin prisma drumului invitatului până la acel punct.

That being said, primul invitat este Ana-Maria Gheorghe: content creator, influencer, freelancer.

Ana vorbește cu foarte mult pathos în acest prim episod despre drumul ei prin cariera profesională și viață, de la angajat full time la freelancer. De la blogger la 360 content creator.

Îl poți asculta mai jos, dar și pe: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, RadioPublic, Breaker și altele.

Nu uita să-mi lași o impresie la final, m-ar ajuta foarte mult să dezvolt mai departe conținutul.

Și dacă ți-a plăcut, abonează-te și dă-le și prietenilor să asculte dacă crezi că i-ar interesa.

Disclaimer: Sunt câteva probleme tehnice la acest prim episod la nivel de sunet. Sper să poți ignora fluctuațiile, având în vedere că toate interviurile sunt înregistrate la distanță. Lesson learned here, va fi mult mai ok de la următorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.