Articolul meu de suflet de pe blog

Mi-era un dor de-o leapșă, vă spun cu mâna pe inimă. A trecut atât de mult timp de când bloggerii își dădeau lepșe unii altora încât, pfoai, sunt surprins. Cristi e de vină pentru ceea ce se petrece în litere aici, iar eu nu pot fi mai melancolic de atât. M-ai trimis în trecut Cristi, zău…

A fost cea mai grea leapșă primită, am stat să mă uit prin toată arhiva, am căutat, din păcate tot la un articol de anul acesta am ajuns, fiindcă prin el am simțit că m-am exprimat cel mai bine. Prin el am simțit că am transmis ce-am vrut. Este chiar articolul intitulat „Ieri”, cu ocazia zilei mele de naștere când am schimbat prefixul.

Această leapșă va merge la Alex, fiindcă are multe articole faine şi is curios care-i favoritul lui, dar şi ţie bloggerule care citeşti articolul acesta. E o leapşă interesantă și sunt curios care ți-e articolul favorit. Lasă-mi un link în comentariu sau doar spune-mi că ai preluat leapșa și eu voi verifica. Hai să vedem!

0 responses to “Articolul meu de suflet de pe blog”

  1. Eu din păcate nu am prins perioada în care astfel de articole erau la modă în blogosferă, totuși m-am oferit să scriu și eu articolul acesta după ce l-a scris Cristian Florea.

    • Mersi de comentariu Adi, te mai aștept și cu altă ocazie și mă bucur să văd că ai preluat leapșa!
      Nu-i nimic, uite că trecutul mai trece prin prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.