Articolul meu în buzunarul tău

Azi m-am decis să-mi adaug butonul de Pocket pe blog. Probabil te întrebi care-i motivul pentru care am adăugat acest buton. Păi, în primul rând, dacă privești tu mai atent(ă) în subsolul articolului, vei observa mai multe modificări. Pocket este o aplicație de iOS, Android și Desktop prin care, ceea ce vrei neapărat să citești, dar nu poți în acel moment, apeși pe buton și se salvează în al tău cont de Pocket. Apoi, când ai timp, intrii de pe telefon / PC și citești fără probleme.

PKT_Twitter_Avatar_v1E foarte folositor și mai servește ca bookmark. Eu am o grămadă de linkuri salvate în Pocket. Mi-e mult mai simplu să-l folosesc decât să am o bară de marcaje încărcată de pagini utile. Bineînțeles, atât Firefox-ul cât și Chrome-ul vin cu un buton de Pocket pe care-l puteți instala și folosi precum butonul de Pin It de la Pinterest. Așadar, dacă dorești să salvezi o pagină web, folosește Pocket. E ușor, util și numa’ bun vremurilor noastre.

În al doilea rând, la prezență mai răspunde de acum și butonul de follow al rețelei albastre și butonul prin care mă poți adăuga în cercurile tale de pe Google+. Iar dacă atenția ta e foarte bună, cu siguranță în partea dreapta jos ai observat și un buton de like cu o mică fereastră. Acolo găsești două articole care ți-ar putea face plăcere să le citești în funcție de like-urile primite. Nu mă laud în like-uri, dar dacă asta te convinge, încearcă că-i moka.  🙂

0 responses to “Articolul meu în buzunarul tău”

Leave a Reply

Your email address will not be published.