Atenţie, blogul e periculos

By | Spuneri

Nu o dată mi-a fost spus că blogul ar fi un loc mult prea periculos pentru orice fel de persoană de pe pământul ăsta. Fabule precum : “poţi fi exmatriculat din şcoală” (s-a întâmplat deja..e România doar), “nu te mai angajezi datorită unor articole” (e posibil, momentan din cauza Facebook-ului am văzut), “poţi să-ţi pui lumea în cap” (să fim serioşi, doar n-ar mai fi blogging). Oameni buni, bloggingul, blogul, nu aduce absolut nimic defăimător unei persoane. Blogul este acel spaţiu unde, în cazul de faţă – eu – îmi împărtăşesc ideile cu naţiunea (adică voi).

Nu stau cu frica-n sân nici că nu mă voi mai angaja, nici că-mi pun lumea în cap, nici că se mai întâmplă cine ştie ce. Este o ţară liberă, iar oricine are dreptul să spună orice, până la urmă. Înjurături se găsesc şi aici, certuri se găsesc şi aici, tot aici există şi acea mafie care se desfăşoară cam în toate activităţile. Însă, prin blog înveţi să scrii în limba română, cunoşti oameni de valoare, devii un om de valoare, înveţi să te dezvolţi, să fi creativ, să împarţi opinii şi prin alte părţi decât blogul tău, să socializezi.

Consider că prin blog ajungi să te angajezi mai rapid decât stând cu o mână în buzunar şi cu alta ţinând o mapă în mână cu CV-ul. De la blog porneşti într-o aventură în online pe care, dacă ajungi la succes, n-o s-o uiţi niciodată. Începi cu un blog, continui cu un proiect lateral, începi încă unul şi încă unul şi uite aşa începe să crească antreprenorul din tine (de specificat – online). Blogul este acel loc şi acel fenomen de care nu mai poţi scăpa o dată gustat. Vrei mai mult şi mai mult.

Cu toate acestea, trebuie totuşi, ca blogger, să ai grijă ce scrii, despre cine scrii şi cum scrii. E vorba de lucruri ce probabil sunt false, furturi de texte de prin alte direcţii fără a cere acordul şi aşa mai departe. Prin scandaluri, furturi şi minciuni – nu ajungi nicăieri altundeva decât în groapă.

0 Responses to " Atenţie, blogul e periculos "

  1. Bucur says:

    la faza cu nu mai poti scapa cred ca intru si eu :))

  2. Kronos says:

    Am auzit si eu ca a fost exmatriculat un baiat pe baza blogului, ca scria articole despre ce se intampla in scoala. Foarte urat. Doar traim in Romania

  3. Adri says:

    Blogul iti poate face bine, dar si rau. Depinde de tine cum abordezi lucrurile si cat de mult bun simt ai. Apropo, imi place tema noua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.