Băă.. voi faceţi mişto ?

Băi frate, când pana mea e “Earth Hour” măă ?? a fost acu o luna, a fost săptămâna trecută, aţi zic să stingem luminile, mulţi s-au căcat pe treaba asta. Asta fiindcă aţi creat confuzie ăştia care aţi fost siguri pe voi.. ziua pământului e o data pe lună, este ? .. pai de Chuck Norris ce să mai zic mă ? – Google zice că-i azi.

Vreau să vă răspund la întrebarea : “de ce nu ai mai scris despre grecia ?” – fiindcă nu am mai avut chef, dasta. Nu, acu mint, pur şi simplu nu am mai avut timp să mă ocup ca lumea de blog şi nu ştiu când o să mai am fiindcă se anunţă aşa o perioadă cam grea, mă pregătesc în două săptămâni să plec la Iaşi, cu ce scop.. toate la momentul oportun.

Mai jos.. melodie / îmi place foarte mult :

0 responses to “Băă.. voi faceţi mişto ?”

  1. @ Haylie : Dar e super aiurea stii, ziua pamantului in fiecare luna.. suna amuzant 😕 ma bucur ca’ti place melodia 🙂

  2. trebuiau sa le sincronizeze ca mnoh…poate opinia publica zicea ca-i ziua pamantului si ar putea sa inchida si ei lumina pentru o ora(desi adevarul e ca romanilor nostri li se cam rupe de festivitati de-astea).Data trecuta am tinut Earth Hour-ul,de data asta am uitat.In mai am ocazia sa-mi iau revansa:)))
    .-= Myriam a scris pe blog : I’m evil>:) =-.

  3. decat sa stai o ora/ doua ore / o zi fara curent ca e earth hour, nu mai bine te straduiesti sa nu mai faci risipa de electricitate, apa, lemn (foloseste toate hartiutele pe care le ai la dispozitie, nu le arunca nescrise), tot timpul?

    nu e vorba ca are mami de unde platii, e vorba ca epuizam inutil resursele planetei. eu nu reciclez (avem cred ca un centru aici, in orasul nimanui, dar e departe si trebuie sa duci hartie in cantitati mari), dar ma straduiesc sa nu arunc pe jos hartii, gunoaie, mereu sting lumina / pcul blabla cand nu il folosesc. daca ar face mai multi ca mine poate ca am avea o planeta mai buna, totusi. dar prostia e la nivel mondial 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.