“Back to school” sale!

By | Spuneri

Oricât de mult m-aș fi străduit să găsesc un alt titlu de articol mai potrivit decât asta, nu am reușit. Ironia, apa plată în exces consumată în ultimele zile, nopțile pierdute și diferitele treburi cu nimic legate de ceva profesional nu mi-au oferit inspirația necesară.

Astfel, acest articol de blog personal va deveni, nimic altceva decât, un alt articol asemănător unui blog de companie cu tentă de marketing, publicitară. Pe Facebook v-am spus că din al meu magazin de pe Smartgifts am primit primul meu tricou, cu design conceput de mine, produs de ei. Calitatea, livrarea, ghidul cu informațiile de spălare m-au uimit așa că am fost nevoit să mă mai gândesc o dată la ei.

Având în vedere că oricât de mult m-aș strădui să atrag străini la magazinul de pe Spreadshirt, lucrurile nu merg. Tot aici în România oamenii cumpăra, adică chiar cumpără, vorbesc serios. În ultima perioadă am avut destule mailuri de la Smartgifts intrate la spam cu comandă nouă pe Smartgifts, așa că mi-am zis: hai că mai încerc o dată.

Pe scurt, toate tricourile din magazin sunt, până când începe școala, la prețul minim la care ar putea ele fi. Câteva produse vor fi șterse datorită vechimii, neatragerii și greșelilor de design eventuale. Astfel că vor rămâne decât cele bune, mai apoi cele ce vor urma. Primesc și mesaje pe Facebook cu privire la informații, dar am vrut să clarific. Totul e bine, vă spun.

Acum mă voi întoarce la treaba mea, adică să urmăresc festivalul meu favorit online (voi ajunge acolo în maxim 2 ani, așa mi-am propus), mai apoi să susțin Liverpool în începutul de sezon de Premier League și să mai pun la punct câteva lucruri la un plan ce intră în acțiune din septembrie. Nu pot să spun mai multe. Aaa, dacă îți place, de ce nu cumperi? 🙂

PS: Nu e vorba de bani, e vorba de plăcerea nebună de a vedea un om ce poartă un tricou făcut de mine. E inexplicabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.