Blocuri cu pereţi de carton

By | Gânduri

Suntem în secolul 21 şi totuşi iată că nesimţirea este la ea acasă. Dacă acum ceva timp vă întrebam dacă se mai ţine cont de programul de linişte publică, ei bine se pare că acum m-am convins şi eu de faptul că NU se ţine. Este frumos că atunci când nu e program de linişte, automat, oamenii mai în vârstă tot se leagă de cei care mai râd puţin mai tare sau au o ieşire pe un ton mai înalt, dar de ce ?

De ce când programul de linişte nu există, trebuie ca şi atunci să existe scandal ? m-am convins în schimb zilele acestea după ce o doamnă, bineînţeles în vârstă s-a hotărât  să-şi renoveze casa şi să-şi pună parchet. Nu vă supăraţi, dar e ok ca la prima oră a dimineţii să-mi sune bormaşini în cap ? e ok ca în orele de linişte de după masa de prânz să sune tot bormaşini ? ca să nu mai spun că la ce bloc am, se cutremură cu totul când se înfige maşinăria aia.

Jos la bancă, babele aşteaptă să se audă tot şi bineînţeles că uneori se aude, e imposibil ca în propria ta casă să vorbeşti în şoaptă din cauza vecinilor şi a pereţilor care sunt practic de carton. Tot ce-i lângă se aude. Din blocul vecin la fel, la ora 12 noaptea e program de scandal. Nu ştiu cine stă acolo, dar are mereu grijă să ţipe să audă tot cartierul. Nu comentează nimeni. Când vine vorba de “derbedeii ăia”, imediat se cheamă poliţia.

Per total, mă urăsc de faptul că m-am născut în această ţară. Însă pot să plec şi aşa voi face.

0 Responses to " Blocuri cu pereţi de carton "

 1. Raluca says:

  second that cu vorbitu’ in soapta ..daca e geamu deschis mai usor cu injuratul vecinilor care dau manelele la maxim la ore matinale da’ ce sa le faci :))

  • Adi says:

   Culmea este ca nu am niciun vecin care asculta manele, cel putin nu care dau volumul la maxim. Dar am vecini care barfesc, am vecini care ascult peretii de langa sa vada ce mai afla de la familia de alaturi, am vecini ce prefera scandalurile la maxim.

 2. piticu says:

  la mine nu e asa , mie nu mi-a zis nimeni nimic niciodata :))

 3. la mine toata lumea e plecata afara , deci ca rezultat e liniste maxim .

Leave a Reply

Your email address will not be published.