Blog personal vs. jurnal online

By | Spuneri

Hai lămuriţi-mă şi pe mine cum vine treaba cu blogurile personale şi cu jurnalele online, de ce ? fiindcă tot se vorbeşte pe aici că există o diferenţă şi vreau până la urmă s-o ştiu şi eu, că pana mea is blogger de aproape 4 ani şi eu nu am vâzut până acum nicio diferenţă. Ar fi una, faptul că în jurnalul online faci poză şi pui pe el ce-ai mâncat la prânz, în timp ce pe un “blog personal” nu a apărut încă şi aşa ceva sau probabil nu am vâzut eu încă. Acum hai să vedem, un blog personal, eu cel puţin îl văd ca un loc pe internet unde autorul respectivului blog îşi publică toate lucrurile cel stresează sau ce-i plac sau mai ştiu eu ce alte nebunii, în timp ce un jurnal online cuprinde cam aceleaşi lucruri, numai că după cum am spus, mai pot apărea anumite lucruri mai personale (bine, nici chiar foarte..). Acum să vă aud reacţiile, fiindcă un video favorit găseşti pe ambele tipuri de site să le zic aşa, un citat favorit, o carte bună citită cu un review, muzica favorită, ultimele întâlniri, nebunii, etc toate ăstea le găseşti pe ambele.

Deci până la urmă blog personal şi jurnal online sunt acelaşi lucruri ? – ăia care susţin că e o diferenţă sunt tâmpiţi ? lămuriţi-mă…

0 Responses to " Blog personal vs. jurnal online "

  1. Zozo says:

    Mai cica s-ar zice ca jurnalul e ceva personal, nu ceva ce sa publici si sa fie citit de inca enspe mii de oameni. Blogul e blog si jurnalul jurnal, zic eu.

  2. MadMike says:

    ZoZo cam are dreptate, insa niciun barbat care se respecta nu cred ca are jurnal :)) “Prietenii stiu de ce”. Oricum, blogosfera romaneasca s-a marit foarte mult in utlima perioada si ma bucur sa vad si bloguri de calitate. Prefer blogurile personale cu categorii multiple (IT, Politica, Life, Bloggin etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published.