Blog update, la mulţi ani !

Uite că am intrat şi în 2010, un an nou în care sper să realizez foarte multe lucruri bune, pentru mine, pe toate planurile. Dacă tot am intrat noi în 2010, iar mie temporar mi se dusese somnu, am zis să mă apuc puţin de blog având în vedere că multe pluginuri erau din 1980 toamna, tema trecută era plăcută de mulţi dintre cititori, dar nu şi de mine (ştiu ce ziceţi acum în gând), iar pozele astea le făcusem special pentru internet şi blog (sunt puţin mai lucrate decât alea gen hai-cinci). Astfel că am tot căutat şi am dat peste tema asta super drăguţă care am mai avut-o şi când aveam jokkerblog.com în 2008 şi care se pare că-mi place în continuare. Este destul de mult pe stilul meu, am mai modificat şi eu puţin din imagini, dar numai contează. Pagina despre a fost înlocuită cu “Eu şi Blogul” şi vă aştept să treceţi pe acolo dacă doriţi să aflaţi informaţii destule despre mine, vreau să spun că am modificat complet pagina.

Acum, că distracţie aproximativ a trecut, trebuie să revenim cu picioarele pe pământ (cel puţin eu). Începe şcoalaa măă, 3-4 teste + o teză mă aşteaptă săptămâna viitoare, sper să trec de toate cu bine. Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul, parcă ieri luam vacanţa care a mai fost şi prelungită cu o săptămână din cauza noii legi. Parcă tot degeaba săptămâna aia în plus, nimic nu se compară cu vara şi vacanţa de vara. Aia parcă uneori chiar trece greu, însă anul ăsta în ceea ce mă priveşte vacanţa de vară pe mine, nu prea voi avea, doar 2 luni atât şi asta fiindcă va trebui să fac şi practică până pe 15 iulie (mă piş pe ea de şcoală). Cred că sunt printre primii care reuşesc a scrie pe 1 ianuarie 2010, după aproape o noapte nedormită şi petrecută alături de prieteni şi muzică la maxim. Am încercat să dorm acum, nu am reuşit prea mult timp, trebuie să ies la aer, v-am salutat şi la mulţi ani cu sănătate încă o dată !

0 responses to “Blog update, la mulţi ani !”

  1. La multi ani Adi!!!>:D<.La mai multe posturi pe blogul asta daca se poate;))...Imi place noua tema.Cat despre vara,si eu vreau sa ma apuc de dans,deci n-o sa fii singurul care e ocupat:d

Leave a Reply

Your email address will not be published.