Blog vs. viaţă

De data asta simt nevoia să scriu, poate vede cineva. Noi ăştia, cu ochelari sau fără, cu mână rapidă la tastatură, nebuni după literatură şi scris, noi ăştia cu mentalitate diferită, obţinută prin blog şi citită prin altele, noi ne iubim blogurile, nu ?

Ei, ce se întâmplă atunci când viaţa te freacă atât de grav, încât nu-ţi mai permite starea, timpul necesar unui micuţ articol pe blog ? – te superi ? – îţi iei câmpii ? Uite că am ajuns la acele perioade în care îmi vine să las totul baltă şi să mă duc undeva pe un vârf de munte să uit de tot. E momentul acela în care nici muzica nu-ţi mai spală supărarea, nervozitatea, nemulţumirea. E momentul acela când, chiar şi cel ce vrea să te ajute – îl respingi.

De obicei, îmi găsesc leacul prin muzică, dar cum am scris mai sus, nici aşa nu mai merge de data asta. Nu pot zice că lucrurile merg aşa de tragic, dar merg contra sufletului, contra ceea ce vrea X (X fiind eu astăzi). Cu toate problemele ăstea de rahat, tot mai găsesc o rază de speranţă printr-un articol minor (având în vedere celălalte ale blogului), pentru a-mi afişa gândurile. Întrebările mele sunt : voi vă spuneţi ofurile pe blog ? iar atunci când sunteţi extrem de nervoşi, supăraţi, etc scrieţi pe blog ?

Am vâzut destule bloguri, în care autorii îşi scriu practic toate lucrurile ce nu le convin. Am scris şi eu o dată, însă nu am abordat subiectul clar, am generalizat şi m-am dat pe ocolite, pentru a nu lăsa loc de interpretări celor care probabil sunt lângă mine şi se simt ofensaţi. Bun, acum .. faci blogging când eşti frecat de viaţă ? (a III-a întrebare).

PS : Nu-mi spun acum probleme, voi răspundeţi acolo la întrebări.

0 responses to “Blog vs. viaţă”

  1. Ai mare dreptate. Multi dintre bloggeri au inteles gresit ce inseamna blogging-ul si copie stiri sau clipuri alea alea si gata au facut un post. Nu e asa. Cum zici si tu adi, trebuie sa mai scrii si ofurile, probleme cu care te intampini

  2. Suntem in aceeasi oala. Multi nu au inteles ce este blogul si cu ce se trateaza unul. Poate pentru ca unii nu au varsta necesara minimului de gandire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.