Blogger de meserie, tenismen în weekend

By | La aer liber

bloggers open 14

Weekendul acesta voi participa pentru prima dată în viața mea la o competiție de tenis de câmp. Am jucat fotbal într-o competiție oficială, am dansat, am jucat până și handbal și volei, dar niciodată tenis, așa că am olecuță de emoții. Asta nu înseamnă că nu voi da tot ce am mai bun și nu voi încerca să fac spectacol, dar nu ca Sharapova, că nu-mi place cum țipă.

Care-i ocazia? Păi se întâmplă Bloggers Open 2014, o competiție de tenis între bloggeri ajunsă la a II-a ediție, ce se desfășoară mâine și poimâine la baza sportivă GM Tennis de lângă Casa Presei Libere. O să am nevoie de nițică încurajare, așa că vă invit cu cățel cu purcel să faceți galerie, să bem o bere, să stăm la o vorbă. Pe lângă asta, pentru faptul că sunteți susținătorii mei sportului, veți avea parte de câteva surprize.

Suntem 36 de tenismeni înscriși și-mi dau seama că va fi o distracție și o competitivitate pe cinste. Debutul competiției va fi făcut printr-un meci demonstrativ între Julien Ducarroz (chief commercial officer Orange Romania) / Cornel Ilie (Vunk) vs. Gabi Moraru (tenismen, owner GM Tennis) / Vlad Eftenie (fotograf). La ora 11.30 mâine să fiți la teren, eu vă aștept acolo.

Partenerii evenimentului sunt Orange și Samsung Galaxy K Zoom, iar pentru cei care nu puteți ajunge (e nasol de voi, mare atenție), toate momentele evenimentului se pot urmări pe hashtagurile #bloggersopen14, #orangecloud și #kzoom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.