Bloggers Lan Party a devenit un festival

By | La aer liber

O nouă ediție de Bloggers Lan Party s-a desfășurat sâmbătă la clasicul Impact Hub. De data aceasta a fost una atât de complexă și aglomerată încât am avut impresia că-i un festival Lan Party.

Partea nasoală a fost că la un moment dat nu mai aveai unde să te joci, ca să fim sinceri. Adică mai mult te uitai la alții, dar faza e ca dacă voiai într-adevăr să bagi un joc, cereai loc și băgai. Deci nu-i de plâns din asta.

M-am revăzut cu toți prietenii din online, am socialziat, ne-am jucat, am râs, am trollat. La final a fost și un afterparty la Shoteria la care nu am mai ajuns din pricina oboselii de după Summer Well. Dar am înțeles că s-a lăsat cu o mega-distracție.

Țin să-l felicit din nou pe Toma pentru treaba bună pe care o face și, nerăbdător fiind, țin să vă anunț că ajung #priNeamt la final de august, unde tot domnul e „de vină” pentru organizare.

Din ce s-a petrecut acolo, vin cu mândrețe să vă spun că am băgat un Exploding Kittens de m-am dus cu tot cu pisică. Jocul este minunat!

Când deschizi cutia, un mieunat răsare de nicăieri și rămâi nițel WOW. Apoi cărțile sunt extrem de amuzante. Personajele din card game precum și mesajele de care sunt însoțite sunt un deliciu de amuzament.

Totul e foarte simplu. Practic fiecare primește câte patru cărți, cu o carte de „Difuse”. Cartea aceasta te ajută să dezamorsezi o pisică care explodează și pe care o poți întâlni în joc. Baza e cam cum e războiul la noi. Poți face o acțiune înainte sau trage direct o carte din pachet.

Acțiunea poate fi obligarea omului de după tine să tragă două cărți sau să pui tu o carte de „Skip” prin care refuzi să faci vreo acțiune în runda aia (decât cea de a da Skip, normal..) sau să alegi să îți ofere cineva o carte pe care o vrea sau tu să iei una dintre cele ale adversarilor prin schimbarea a două cărți identice pe care le ai în mână.

În principiu e foarte ușor jocul și faza și mai faină este că le poți lua de aici. Au început să ajungă pe la oamenii care au pre-comandat un pachet.

Am evitat să mai joc FIFA sau Mortal Kombat în ediția asta căci nu mi-am dorit să câștig tot și eram pe grabă să ajung la festival. În schimb m-am bucurat de olecuță de Team Fortress 2 unde, normal, am rupt. 😀

Bravo Calif și Shoteria pentru activările făcute la #BLP8 și felicitări tuturor celor care au participat la competiții și au câștigat experiență sau chiar premii. De asemenea, gustările de la NativeBox sunt ceva ce trebuie să încercați!!

Aștept cu interes următoarea ediție de BLP care va fi în noiembrie. Vă țin la curent cu ce va fi la vremea aceea, până atunci nu uitați că „ai, n-ai mingea, tragi la poartă” și mereu fii game on, că nu știi pe unde te prinde nevoia.

————–

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by Digi, Mavenhut, Bitdefender Antivirus, HTC,Flanco, ASUS, Calif, Shoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

Leave a Reply

Your email address will not be published.