Hai să te urmăresc pe Bloglovin

By | Spuneri

Ieri pe grupul bloggerilor argeşeni, colega Raluca Miheşan ne-a propus un link. Bineînţeles că eu fiind mai critic când vine vorba de lucrurile ăstea nepopulare de pe internet, am cerut mai multe detalii. Mi-a fost dat să aflu ce mă interesa şi anume, dacă poţi urmări şi bloguri self-hosted, adică pe scurt, nu doar cele găzduite free pe platforme ca WordPress.Com sau Blogspot.Com.

Pe scurt, Bloglovin este un serviciu tip Twitter sau hai mai bine zis Tumblr. E pe bază de urmăritori (followers). Tu ca utilizator, tastezi adresa URL a blogurilor pe care le citeşti şi vrei să le urmăreşti sau doar numele acestora (nu merge întotdeauna doar cu numele blogului), iar Bloglovin îţi oferă o pagină aerisită, modernă în care poţi citi pe scurt articolele cele mai noi de pe blogurile introduse de tine. Fain, nu?

Adică, gata cu Google Reader sau alte readeruri ATOM. M-am săturat de ele, sunt foarte complicate, prea multe butoane, nu, nu-i de mine. Bloglovin îmi oferă exact ce vreau, mă anunţă când unul dintre bloggerii urmăriţi de mine scrie un articol, îmi arată chiar şi cu cât timp în urmă a fost scris articolul respectiv (da..glumesc, orice reader îţi arată asta), dar ce mi-a plăcut cel mai mult la el este faptul că este aerisit. Nu-mi strică ochii, fontul e foarte prietenos, design foarte user-friendly, pe scurt – exact ceea ce urmăresc eu la un site de genul acesta.

Pentru cei ce preferă cititul blogurilor prin reader, vă recomand acest serviciu. E mult mai ok faţă de celălalte. Şi acum la final, să mă promovez şi pe acolo :D:

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published.