Blogosfera Argeş

By | Spuneri

Va exista de astăzi public şi pe Facebook. Hotărârea am luat-o dintr-un impuls dat de acest articol al prietenului Florea Cristian. Am zis pentru început să pornim cu un grup, deschis, pentru toţi bloggerii din Argeş, dar şi pentru cei ce vor să ia parte la activităţile noastre, însă nu sunt din al nostru judeţ.

Mi-am propus să descopăr cât mai mulţi bloggeri din Argeş, să readuc la viaţă această comunitate şi sper eu, să devină uşor-uşor ceea ce a fost o dată. Nu uit munca depusă de Marian Dumitru, iar eu sper că fiind ajutat şi de el, putem readuce la viaţă blogosfera din Argeş. Astfel că, prin acest articol, încerc să fac o chemare a tuturor bloggerilor argeşeni, să-i strâng laolaltă şi să pornim la drum realizând pe atât de multe lucruri pe câte au realizat şi celălalte blogosfere.

Nu zic că va fi uşor, însă îmi pun toată încrederea şi ştiu că blogosfera argeşeană nu e moartă. Grupul de Facebook se găseşte AICI. Poţi intra de bunăvoie, nu se percep taxe sau mai ştiu eu ce. Aştept toţi bloggeri argeşeni acolo. Sper să reuşesc ce mi-am propus azi.

0 Responses to " Blogosfera Argeş "

 1. Succes! Si sa nu te dai batut!
  P.S.: Poti lua cateva lectii de la Florea Cristian despre „Cum sa construiesti o blogosfera locala?”

  • Adi says:

   Mersi Madalin, nu ma voi da batut, voi incerca pe cat posibil sa strang o mana de oameni care sa reprezinte acest judet in bloggingul din Romania. Am citit toate articolele lui Cristi legate de blogosfera si am retinut cateva lucruri esentiale.

 2. Danny says:

  Mi se pare o idee buna, si eu ma aflu pe lista lui Marian Dumitru si apreciez initiativa ta! Si eu ma pot considera blogger argesean si imi pare bine sa aud de asemenea idei la noi in judet!

  • Adi says:

   Ma bucur Dani, te astept sa te inrolezi in grupul nostru de pe Facebook. Lista aceea este putin outdated, iar acum e momentul pentru un update. 😀

 3. Dan Trofin says:

  noi, in Blogosfera Vrancea am pus temelia si avem fundatia de vreo 2 ani in mod oficial. nu vorbim de cand avem bloguri, ci de cand am primit botezul Chinezului si a celor din DreamTeamRo 🙂
  va salut si va doresc mult succes la Arges in incercarea voastra de a inchega blogosfera locala. si sa ne anuntati cum stati, dragi colegi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.