Bun venit pe noul AdiSpune.Ro!

Bine ați venit pe noul AdiSpune.Ro!

Consider că acesta este nou început pentru blogul meu având în vedere că de mult plănuiam mișcarea asta, dar timpul, probabil și frica m-au ținut pe loc. De ce frică? Păi o dată cu venirea acestui nou design, cerințele cresc. Am dorit de la bun început o diversitate mai mare în articole, o arie de acoperire mai mare pentru a cuprinde toate subiectele care mie îmi plac, dar despre care nu puteam scrie pe precedentele design-uri ale blogului meu.

Acest nou design îmi permite mult mai multe lucruri; un exemplu este modul în care arată recenziile (mie îmi place la nebunie), categoriile fiecare pe culoarea ei, parcă puțin mai aerisit decât precedentul. Încă mai am de lucrat la una-alta, dar schimbările se vor face cu timpul. Mi-am planificat multe articole în drafts încă de pe acum și vor mai veni.

Bun, acum să explic pe îndelete. De ce atât de multe categorii? Păi, am făcut mai multe categorii pentru o gamă mai variată de subiecte ce sunt cuprinse în ele. Fiecare subcategorie este într-o categorie mai mare, cum e de exemplu prima, Filme. Filme este categoria principală, subcategoriile sunt Recenzie (fiindcă vom avea), Trailer (fiindcă vom avea și dăstea) și Noutăți pentru ceea ce apare nou, ca știre.

Este un risc pe care mi-l asum și voi încerca pe cât este posibil să nu transform acest blog într-un site de știri. N-are absolut nicio legătură, tot blog vreau să rămână cu ideile mele personale legate de orice subiect pe care-l voi scrie. Până la urmă cam asta face diferența între un site de știri și un blog personal, învăluirea fiecărui lucru sub o nuanță de poveste, one-person view cum s-ar spune și nu third.

Cred că vă veți obișnui rapid cu noul design și noile articole și veți fi alături de mine în continuare pe acest nou drum. Aaa și dacă tot a fost să vină vorba de mai multe subiecte, sunt liber la a fi invadat cu articole scrise și de voi cu privire la un subiect. Adresa mea de e-mail se poate găsi la pagina de contact. Aștept mailurile voastre, e timpul să mai apară și guest post-uri pe acest blog.

Încă ceva de notat ar fi faptul că voi renunța la FeedBurner și voi reveni pe MailChimp. Asta înseamnă că veți putea primi articolele de pe blog în inbox-ul vostru într-un înveliș mult mai delicios, ca să spun așa. Vor fi mult mai frumos împachetate pentru voi spre a fi citite, deci vă puteți abona la acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.