„Bună seara, Piteeești!” sau Cristi Minculescu și Iris „Din nou Împreună” (concurs)

Dacă este un lucru pe care noi, piteștenii, ni-l amintim cu drag, este modul lui Cristi Minculescu de a saluta audiența, cu precădere pe cea din Pitești.

Țin minte că pe vremea când eram la generală, deci nici măcar la liceu, am ajuns la un concert Iris în Piața Vasile Milea. Acolo am auzit pentru prima dată acel „bună seara, Pitești” strident venit din partea lui Cristi.

Ce pot să vă spun este că-l veți putea auzi din nou. Cristi Minculescu și Iris vor pleca în turneul „Din Nou Împreună” și se pare că pentru toate trupele de calibru din România, Piteștiul înseamnă ceva, fiindcă de aici pleacă toate drumurile.

Dar până acolo, ce vreau să vă spun: voi știați că Cristi a copilărit pe străzile din Pitești? Da, solistul trupei Iris. Să vă ofer o declarație: “Deşi multă lume nu ştie, eu sunt născut în Piteşti şi am locuit aici până la vârsta de 13 ani. Tatăl meu era inspector de finanţe şi, din cauza jobului, a trebuit să ne mutăm în Craiova, când eu aveam 13 ani. De oraşul ăsta mă leagă primele amintiri frumoase din copilărie când, desculţ, jucam fotbal cu prietenii pe acelaşi teren pe care juca şi Dobrin. Stăteam şi ne uităm la el să-i învăţăm schemele”.

Ce mică-i lumea, nu?

Acum la treburi serioase. Vă ofer șansa să-i vedeți live la Casa Sindicatelor, pe 18 septembrie, la ora 19.00. Ce trebuie să faceți, voi? Să povestiți o amintire frumoasă cu Iris. Două bilete am de oferit, așadar doi câștigători.

Nu uitați că biletele au fost deja puse în vânzare și se găsesc pe IaBilet pentru Pitești și aceeași rețea de bilete și pentru celălalte orașe.

0 responses to “„Bună seara, Piteeești!” sau Cristi Minculescu și Iris „Din nou Împreună” (concurs)”

  1. Tin minte ca, nu demult, pe-o vreme ca asta am vazut pentru prima oara vestita trupa “Iris” . Atunci, prea mic pentru a aprecia rock-ul romanesc nu as fi putut critica versurile, ritmica, sau armonioasa combinatie din cele doua, numita muzica. Melodicitatea pieselor in compozitie cu versurile profunde au facut ca trupa Iris sa-si gaseasca un loc in sufletul meu si sa ramana acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.