Byron & Electric Marching Band în concert la Cluj

Întrerupem programul obișnuit de articole din Bistrița, pentru a vă anunța că pe 2 decembrie, în Cluj, de la ora 20.00 se va petrece un cutremur muzical cu plecare din Bistrița.

Toate lucrurile bune, aparent, se leagă de acest vechi și frumos oraș.

În tabăra de fotografie dedicată bloggerilor – #TFB9Lumia930 -, am avut plăcerea să asist și la repetițiile trupei Byron cu Electric Marching Band pentru marele concert ce vi l-am anunțat mai sus.

Vă spun, se aude G-R-O-Z-A-V și trebuie să ajungeți acolo să-i ascultați. Felul în care se leagă rockul cu orchestra e splendid, armonios, înconjurător, cuprinzător, dar zău că nu mai știu cum să-i mai spun.

E felul meu de muzică.

Am avut și niște fotografii care se găsesc în galeria de deasupra titlului.

Ca să concluzionăm: Byron și Electric Marching Band (Corul Excelsior și Muzica Militară Bistrița) cu invitați speciali: Luiza Zan și Alexandru Bălănescu, pe 2 decembrie de la orele 20.00 la Teatrul Național Cluj. Acolo să fiți și repejor că mai sunt doar câteva bilete.

Electric-Marching-Band

 

—————————————–

TFB9 este un eveniment powered by Lumia 930, organizat de Foto Union, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud,Țiriac Auto, Bere Silva și Kooperativa 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.