Calm Down spune Canterbury

By | Gânduri

Ca să încep “profesional”, Canterbury este un oraş în Anglia şi nu numai, nu ? dar fac referire special la cel din Anglia fiindcă trupa provine de acolo. Ok, pai cum să vă spun eu, cei 4 băieţi din trupă, adică : James Pipe (chitară), Luke Prebble (vocal, bass), Mike Sparks (vocal, chitară) şi Scott Peters (tobe), nu provin din acel oraş, nu au nicio legătură cu el, pur şi simplu este un nume ce coincide.

Băieţii au pornit pe drumul muzicii în formula aceasta prin 2007, când s-a terminat colegiul, şi-au înregistrat albumul de debut “Thank You” pe care îl puteţi descărca GRATUIT de pe site-ul lor, apoi s-au pus pe turnee. Vă recomand să descărcaţi albumul + acel single vechi “Gloria” care este absolut magnific.

După lansarea acestui album şi turneele precedate, a urmat o alta perioadă de studio, cu albumul „Thank You” atingând un număr de peste 25.000 de descărcari. Ca să vă spun sincer, acest nou EP, numit „Calm Down” vine ca o evoluţie a lor, perfect normală, în care au experimentat cu noi ritmuri, tonalităţi şi instrumente.

Ca şi tacklist avem în ordinea numerelor de pe tricou: Calm Down, Trainers şi Your Face Is in HD.

Au filmat şi clip la melodia „Calm Down”, vă las să-l vizionaţi, eventual să vă spuneţi o părere despre album dacă îl descărcaţi şi despre ei ca trupă.

0 Responses to " Calm Down spune Canterbury "

  1. Andreea says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. [îmi place :”>]

  2. Ma asteptam la o melodiea mai calma :)…dar e placuta auzului si asa.

  3. ZuZu says:

    Melodia aia Gloria am mai ascultat-o si e foarte faina ;;), asta in schimb e prima data cand o ascult si e fainuta 😀

  4. oana says:

    Dupa ce am citit postul am si luat albumul…chiar canta fain…adica imi place ce aud … mi-aplacut si Gloria…dar si Hospital…asa mai soft 🙂 Si inca o data Adi ..iti multumesc ca imi mai zici tu de trupe din astea noi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.