Campanii şi evenimente la mişto

By | Spuneri

Pentru că e la modă, tot mai multe persoane se gândesc că un share în prostie la pagina sa + un eveniment care nu există aduce un număr mare de oameni care să dea like. Ei bine, uite că treaba asta chiar merge. Nu, nu-mi vine să cred şi nici nu m-am gândit vreodată să fac un eveniment pe pagina blogului în ideea de a chema oameni să-mi dea like la pagină. Consider o prostie.

Cum poţi să faci un eveniment cu numele “să ajutăm un fotograf să strângă cât mai multe like-uri pe pagina sa!” ? CUM ? cum poţi ca tu să spamezi 1000 de profile pe zi cu pagina serviciului / produsului tău. Asta nu se numeşte campanie de promovare, se numeşte “băgatul clătitei pe gât”, ceea ce nimeni nu vrea dacă nu-i place. Eu unul ca om de social media care a început să înţeleagă şi cum se învârt lucrurile de internet marketing, nu suport să văd un om că vine şi se foloseşte de peretele meu de pe Facebook pentru a-şi face publicitate la pagina sa.

Nu poţi să explici lumii că vrei să intrii în top 10 în judeţul tău pe FaceBrands.Ro, când lumea nu te place şi nu-i place ceea ce faci. Nu poţi să ceri asta doar ca să ajungi în acel top. Trebuie să faci asta de plăcere, trebuie să atragi lumea prin ceea ce faci, nu să spamezi. Nu să faci evenimente doar de dragul de a strânge like-uri. Observ acum în topul pe judeţul Argeş, pe FaceBrands, faptul că există nişte pagini total neimportante faţă de cele cu adevărat folositoare.

De ce un om care vrea promovare n-ar face un eveniment în care să explice arta fotografiei ? în care să facă un workshop ? etc.

Voi ce părere aveţi ? sunt ăstea campanii de promovare ? sau campanii de spamare ?

0 Responses to " Campanii şi evenimente la mişto "

  1. Raluca says:

    Haha..sunt si eu in top . Nu mi-am promovat niciodata pagina pe wall-urile altora ( unless they asked to see my work ) si nici nu am s-o fac , in schimb pe wall-ul meu o mai pun din cand in cand , but I pay attention because I don’t like spam either.

  2. salih says:

    Trăim într-o ţară unde există companii fantomă, milionari de carton, firme care au angajaţi la mişto, persoane care nici nu există, pe mine nici nu mă surprinde că o mulţime de oameni fac evenimente şi campanii la mişto.Însă ce mi se pare foarte stupid,având la bază proverbul “Nu e fraier cel ce încearcă ci e fraier cel ce se lasă păcălit”, că pe lângă mulţimea de oameni care face evenimentele astea există mai multe persoane care îi susţin, fie şi printr-un simplu “Particip” sau “Distribuie”(cred că astea sunt opţiunile ,nu ştiu cum e în română deoarece am pagina de facebook în turcă) oamenii aştia prind puteri.Dacă oamenii s-ar gândi că toate chestiile astea sunt doar aberaţii şi s-ar opri din susţinerea lor poate ar începe şi România sp înainteze…

  3. Yamasha says:

    spam…dar sa vezi ce-i pe google+ cum spameaza lumea…:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.