Care-i faza cu prostia accentuată la vârste fragede ?

By | Gânduri

Nu, sigur nu am fost aşa la vârsta lor, nici nu aveam telefon dreacu. La 12-13 ani ştiam şi eu că am şcoală, părinţi şi alte belele pe care le facea orice dobitoc de vârsta respectivă pe vremuri. Acum, la 12-13 ani încep să răsară ca ciupercile diferiţi mini portoricani, mexicani şi alte dălea. Cu şepcile întoarse, blugii atârnă zici că-s fuste, ţigara-n gură şi mersul de ultimul şmecher vâzut în videoclip. Aide pula mea, ce-am ajuns să văd.. păi aveam şi eu un tic prin clasele ăstea a V-a şi a VI-a, dar nu s-a materializat fiindcă am avut părinţi şi acum înţeleg, cât îi trimiteam eu la dracu pe atunci. Faptul că un astfel de borac vine la mine şi-mi zice “hai noroc homie” cu vocea îngroşată, deja îmi vine să-i răspund cu o lovitură de picior gen actorul ăla chinez din filme, căruia nu pot eu să-i scriu numele şi nici să-l caut (că mi-e lene). E mişto faptul că tot ei refuză ajutorul tău atunci când vrei să-l oferi, dar îţi dă bani când vine vorba de un 0,50. Ceea ce nu-i rău, dar nu mă ocup cu astfel de lucruri şi nici nu-i ajut să se ducă în puţ.

Ar putea foarte frumos să se îmbrace decent, să meargă decent, să se poarte ca de vârsta lor, să nu fumeze, să nu se drogheze etc. dar probabil părinţii lor sunt sau au fost alţi portoricani sau mexicani cu interese dăstea. Din partea mea, doresc să închei acest articol scurt, la care am ataşat şi-o imagine, prin SUNTEŢI TARI !

0 Responses to " Care-i faza cu prostia accentuată la vârste fragede ? "

 1. Razna says:

  Eu azi stateam cu o colega si ne holbam la telefoanele piticilor din clasele 5-6….
  Eram gen: “WTF? Eu la varsta aia nici macar nu stiam ce-i aia camera de 2mp si ei au si telefon cu touch screen? o_O”

 2. Koraltan Salih says:

  Asta e.Daca pe parintii lor ii doare undeva de ei noi cat de mult am incerca dar n-am avea ce le face.Si pe mine ma deranjeaza faptu’ ca orasu asta e plin de ei.Chiar inainte de a ajunge acasa am dat de un exemplar din asta.Eram in autobuz si exemplaru care avea cam12-13 ani era langa niste pusti de 7-8 ani.si radeau si a inceput sa-l dea cu capu de geam pe cel care statea langa el.S-a dus soferu sa vorbeasca cu el.Si la coborare l-a injurat pe sofer in ultimu hal si a fugit.Adica in pana mea omu ala e de o seama cu tacto ba ar trebui sa ai si tu macar putin respect fata de el.Eu daca as putea unde i-as prinde pe astia acolo i-as batea.Dar nu ai ce sa le faci!

  • Adi says:

   ala creca a vrut sa arate ca-i mai tare-n pula ca soferu.. bine ca ala avea si altceva de facut decat sa se puna la mintea unui kinder dasta obosit

 3. val33ntyn says:

  si pe mine ma deranjeaza mini sobolanii astia :)) dar ce sa le faci, nici sa ii bati nu prea poti ca mai nou au spate si cand te prinde boracu ai belit pl :)) incerc sa ma fac, ca nu ii vad

Leave a Reply

Your email address will not be published.