Câştigă două invitaţii la concursul naţional la dans sportiv “Dansul Florilor”!

2013-Dansul-Florilor-Invitatie

Pentru că nu doresc un titlu de cancan, mă rezum doar la ce scrie mai sus. Pun la bătaie un concurs de ultimă oră: două invitaţii de două persoane fiecare la concursul de anul acesta, ediţia a XXV-a. Tot ce trebuie să faceţi este să veniţi cu un comentariu la acest articol prin care să răspundeţi la întrebarea:

În ce an a avut loc prima ediţie a Dansului Florilor?

Voi selecta câştigătorii în funcţie de corectitudinea şi promptitudinea cu care vor răspunde. În seara aceasta, la ora 18.30 începe programul de seară, care se anunţă un adevărat spectacol. Aşa că, grăbiţi-vă.

invitatii-dansul-florilor-2013

Cum intraţi în posesia invitaţiilor? Eu de la ora 15.00 maxim sunt la Sala Sporturilor. Voi intra personal în contact cu câştigătorii, le voi lăsa numărul meu de telefon prin care mă vor putea contacta, iar la intrare, le voi înmâna invitaţia personal. ATENŢIE! Invitaţia nu conţine locuri la mese, lângă ring. Prin urmare, va trebui să vă găsiţi un loc cât mai bun în sală, dar asta dinainte de începerea programului deoarece nu prea vor mai fi locuri libere după ora 18.30.


Cu toate că am anunțat ora 16.00 ca oră de încheiere a concursului, acest a luat sfârșit acum – 14.30 ora la care scriu rândurile ăstea. Mulțumesc celor care au apreciat și distribuit articolul!

0 responses to “Câştigă două invitaţii la concursul naţional la dans sportiv “Dansul Florilor”!”

  1. Ma bucura faptul ca sun tot felul de concursuri, din pacate eu nu pot participa cam la nici unul, insa nu am absolut nici o problema daca un blogger revine cu cate un review, cu o impresie sau chiar mai mult…
    Zic si eu… poate imi faci o surpriza incantatoare data viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.