Câştigătorii celor două invitaţii duble la In Transylvania şi Padina Fest

By | La aer liber

M-am tot gândit în fel şi chip la cum să fac titlul ăsta să sune mai bine, dar în acelaşi timp să fie şi scurt. În cele din urmă, m-am rezumat la ceva banal. Totuşi, despre asta e vorba, despre voi, cei care v-aţi încumetat să vă înscrieţi în acest concurs.

11 participanţi aţi fost în total. Cam puţini pentru aşa frumoase festivaluri, dar mno fiecare după cum şi-a organizat vara. Vreau să mulţumesc Mariei Radu pentru că a făcut posibil acest concurs, vreau să vă mulţumesc vouă celor care aţi participat şi tuturor celor care au dat vorba mai departe în toată această perioadă.

Comentariile voastre au fost surprinzător de bune şi mi-aţi îngreunat munca în ultimul hal. Astfel că am fost nevoit să apelez la Random.Org fiindcă, după mine, v-aş fi luat pe toţi la ambele festivaluri. Nu am vrut să fiu părtinitor, mi-am dat seama că nu reuşesc să rămân obiectiv până în măduva oaselor aşa că am apelat la ce am scris mai sus. Şanse egale, astfel, pentru toată lumea.

Prin urmare mai jos se găsesc şi listele cu câştigătorii.

in-transylvania

Câştigător IN TRANSYLVANIA

padina-fest

Câştigător PADINA FEST

Aşadar câştigătorii sunt: LUCIAN ENACHE şi DRAGOŞ UDREA. Felicitări! Ne vedem la festivaluri unde o să ne distrăm pe cinste, da?

Dacă există persoane dintre participanţi care până la urmă vor ajunge la unul dintre aceste festivaluri, să lase un comentariu sau un mesaj pe Facebook, ar fi păcat să nu ne cunoaştem la o bere bună şi-o muzică de calitate. 🙂

0 Responses to " Câştigătorii celor două invitaţii duble la In Transylvania şi Padina Fest "

  1. Dragoș Udrea says:

    Știi că treaba merge bine când prietenii te caută să-ți spună că ai câștigat concursul. Mulțumim mult Adi !

    Felicitări, mici și multă bere celorlalți participanți pentru super-poveștile lor. Le-am citit pe toate și am zis că treaba e cu adevărat serioasă.

    Multă sănătate.

  2. […] S-A ÎNCHEIAT. VEZI AICI CÂȘTIGĂTORII. var btn_style = '80×18'; var article_id = '3868'; var mc_url = […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.