Câteva noutăți de prin Argeș

argesÎn fiecare dimineață, când am cafeaua-n față, am acest „prost obicei” de a citi presa. Nu mai stăm să discutăm dacă-i locală, națională sau internațională. Presa la general. Ultimele știri de pretutindeni. Dacă tot fac acest lucru, am zis, de ce să nu împărtășesc și cu voi lucruri care mie mi se par interesante. Bineînțeles comentate rezumativ de mine și de voi în comentarii. Bun, acum să trecem la lucru (nu la treabă).

Începem cu podul de peste Argeș care se află în construcție

Mie îmi place un lucru: oamenii muncesc. Adică dom’le, chiar o fac, pe brânci aș spune. Păcat că n-o fac și cu cap. Adicătelea, ce zic, au astfaltat, dar au spart din nou. Motivul? Ceva legat de niște cabluri, nu mai știu exact. Ideea e că, după ce au pus astfaltul, la nici 48 de ore, l-au spart din nou. Bun așa. Aaa, linkul e doar la o știre care zice că de pe 31 iulie, traficul este blocat pe podul peste râul Argeș. Așadar, dacă veniți în Pitești, căutați alternative.

CS Mioveni va avea stadion european

Și acum vreți să vă spun sincer ce cred? O mare porcărie. În primul rând, discutăm aici de Mioveni. Nu fac discriminare, dar există sau mai bine spus, exista o singură echipă fanion a județului – echipa lui Dobrin. Acum, nu mă prind, se face station european la Mioveni pentru ce? Pentru 5000 de inși și ăia care vin săracii din joi în Pași, că echipa va mai tot juca de la 11.00 dimineața o vreme. În fine, poate cine știe, se realizează așa și tramvaiul ăla japonez între Pitești și Mioveni despre care se discută de prin 2009 încoace, dacă nu mă înșel.

O nouă Sală a Sporturilor la Pitești

Cu fonduri europene, bineînțeles. Cred că voi ajunge să am nepoți și nu voi vedea acest proiect realizat. De altfel, am pretenția că într-o bună zi, până să mor, să apuc să văd toate aceste proiecte și ambiții metropolitane puse în aplicare și definitivate. Până atunci, ne permitem doar să scriem despre ele.

La Curtea de Argeș se dispută un turneu european de tenis

Iar acest lucru nu face altceva decât să mă bucure.

Cam asta a fost. Până data viitoare, să ne întreținem cu vești bune.

0 responses to “Câteva noutăți de prin Argeș”

  1. Mai exista echipa in Mioveni? Haha ! Buna asta. Asa e in Romania, nu avem echipe dar hai sa facem stadioane sa ne mai tragem niste bani.

    • Există și chiar au ambiții la promovare sezonul acesta, dar sincer nu-i văd reușind. Au noroc că au parte de un primar care chiar pune umărul și sufletul la bătaie pentru echipa asta. Păcat că nu pot spune același lucru și despre primarul Piteștiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.