Causes cu SMURD şi Băsescu

By | Gânduri

Zilele ăstea am fost martor şi eu alături de toţi ceilalţi cetăţeni ai României la ceea ce numim noi, încercare de reformă în sănătate. Bineînţeles că inevitabil “nu s-a putut realiza nimic pe cale amiabilă (ori civilizată)” şi s-a renunţat. M-am bucurat în schimb să văd populaţia că nu doarme, ori nu dorm toţi. Într-un final s-au făcut campanii atât în online cât şi în offline, cum am auzit la Târgu-Mureş.

Îmi pare sincer rău de cei 1000 de oameni amendaţi de acolo pentru protestele împotriva preşedintelui şi pro Arafat, oamenii sunt corecţi, păcat că-i sistemul corupt. Într-o altă ordine de idei, am zis să fac şi eu ceva cu privire la acest lucru, anume să mă implic în campania online de pe causes.com. Mare greşeală. O dată apelez la acest serviciu şi dau join la o cauză, că domnle, de n-am primit la mailuri zilele ăstea cu aceeaşi cauză de m-au îmbulinat. Oamenii ăia chiar nu vedeau că eu deja făceam parte din grupul acela de persoane susţinătoare ? ori vroiau să mă enerveze ?

Cu toate acestea, mă mulţumesc să tot şterg la ele şi să rămân pro Arafat, cum de altfel, multe persoane pe Facebook au devenit în neştiinţă de cauză. Oricum, mă bucur şi pentru ei, măcar s-au lăsat dus de valul care a fost creat din prima pentru omul ăsta cumsecade, nu de cel secundar pro Băse.

Data viitoare când voi folosi Causes, dacă-l voi mai folosi la ceva, mă voi asigura să fac setările astfel încât să nu mai primesc zeci de mailuri, ba chiar de la cauza la care m-am alăturat.

0 Responses to " Causes cu SMURD şi Băsescu "

  1. ZDZero says:

    eu nu cred ca o campanie pe causes va rezolva ceva. dar cred ca-i mai mult decat like-ul dat paginilor de genul “sustin smurd”

  2. Yamasha says:

    ‘explozia’ asta a oamenilor este aranjata de undeva…Oamenii nu ies singuri in strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.