Ce-a făcut Cheloo și ce face Antena 1

Am mai scris sezonul acesta de toamnă despre X Factor și care-mi este părerea. Probabil, de fapt, cu siguranță m-am cam grăbit cu vorba și am ajuns, nu aseară, dar uitându-mă la recentele reprize de show la o părere total negativă și cu 180 de grade întoarsă față de ce scriam eu recent.

X Factor nu mai este deja un show în care jurații caută acel factor X în concurenți, în care vocea, urechea muzicală, tonalitățile sunt cele ce contează. Începe s-o dea din ce în ce mai mult într-un reality show, cu Bittman cel bun, Cheloo cel rău și Delia neutra sau interesată de frumusețea concurenților. Contează prestanța, n-am zis că nu, dar când pici concurenți din cauza faptului că nu sunt îmbrăcați vezi tu domne cum, sau au niște preferințe muzicale, (chiar dacă ei au voce și pot merge mai departe), care nu sunt pe aceeași felie cu unul dintre jurați sau cânți melodiile unui jurat, apare totuși o problemă.

Adică să privim totuși spre viitor sau în perspectivă. Tu Cheloo vii și înjuri toți concurenții sau îi faci proști pe la spate (bine, aici se mai poate pune și Bittman), iar pentru asta le dai un nu și le tai tot elanul, toată speranța cu care ei au venit în fața ta și a celorlalți jurați, nu mai pun și publicul la calcul ca iese deja cu emoții enorme. Credeți-mă, nu am auzit o singură explicație plauzibilă pentru nu-urile date până la momentul actual în acest concurs și nu văd unde ar putea ajunge în modul acesta.

Bipurile acelea și modul de exprimare a lui Cheloo nu sunt suficiente pentru a acoperi mizeria ce a ajuns acest show la puterea x. Îl înțeleg într-un fel pe rapper și pot spune că nici eu nu sunt de acord cu manelele sau alte genuri apropiate acestuia, dar nu-mi pot exprima public opinia și într-un asemenea mod cu sute de oameni în spate. Sunt totuși o persoană publică, iar din asta trebuie să știu să-mi aleg cuvintele, să știu ce să spun și cum să spun pentru a suna cât mai frumos, chiar dacă aș fi o persoană căruia să spun verde-n față mi-ar face plăcere. Nu așa se procedează în public, până la urmă e și chestie de demnitate.

Închei aici și vă spun sincer că este ultimul articol pe care-l mai scriu despre X Factor, de asemenea și ultima dată când mă voi mai uita la acest show, chiar dacă Cheloo mai are un rol din acesta de showman, în care, se pare că mai nou Antena 1 anunță încă din spoturi publicitare/promo de genul Cheloo își iese din nou din pepeni, vezi …

Eu zic că nu ar mai trebui să-și iasă din pepeni, nu are rost.

0 responses to “Ce-a făcut Cheloo și ce face Antena 1”

  1. Adevarul este ca unii parca sunt drogati( nu realizeaza ca sunt pe dinafara, ma intreb de ce nu ii asculta macar asa de proba cineva inainte sa intre pe scena).
    Nu sunt de acord cu cheloo insa la unii la prinde bine o maxima, asa barem se mai trezesc la realitate…

    Si da ce-i drept nu oricine are voce, motiv pentru care nu trebuie batjocoriti, sincer sa fiu mi se pare mai nebun Bitman, parca are 2 fete…
    Oricum unii si-i merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.