Ce ar fi dacă ai crede mai mult?

Nu știu, te întreb. Cum ar fi?

Cum ar fi dacă ai avea mai mare încredere în tine? În forțele proprii? Dacă ai visa mai mult și ai crede în acele vise? Dacă ai crede că o să ajungi acolo unde-ți dorești să ajungi?

O fi greu? O fi ușor? Pentru fiecare-n parte cu siguranță este o aventură. Dar apoi te invit să te uiți la toți oamenii faini pe care-i urmărești și admiri. Ei cum au realizat, oare, ce au realizat? Ei n-au crezut?

Nu putem vorbi despre ei ca fiind niște pierzători ai vieții, ori ca având niște mentalități slabe. Au avut ups and downs? Mai mult ca sigur, dar asta nu i-a oprit. Au crezut!

Este o mare diferență între cred și sper. La sper deja lași o marjă de eroare în ceea ce vrei, de fapt. Lași loc de incertitudine și de eșec, în principal. Pe când cred este cu totul altceva. Crede, iar când simți – începe!

Te las cu întrebarea din titlu și primul paragraf, iar mai jos un videoclip care pe mine mă motivează extraordinar de mult. Este o poveste, dar nu una narată, este un cântec care spune multe. Ce ar fi dacă ai crede mai mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published.