Ce concluzii putem trage din șarada fake-gay a PSD

By | Gânduri

concluzii fake gay psd

Dacă nu sunteți la curent, aflați două chestiuni: a început campania electorală și PSD tot un partid de hoți și oameni proști a rămas.

Până să ajungem la subiectul articolului, trebuie să spun că prin campania electorală de anul ăsta avem cât se poate de clar disperarea vechii gărzi, în frunte cu PSD-ul.

Dacă urmăriți campania lor, atât stradală cât și digitală, veți vedea multe mesaje emoționale, unele nici măcar nu mai au logo-urile partidelor din partea cărora se candidează, tocmai pentru a se feri de asocieri negative, multe abstractisme, limbaj de lemn și aceleași promisiuni ridicole.

Dar mai ales „să moară capra vecinului”.

E absolut un circ total în care lipsește cu totul politica. De parcă am avut noi, vreodată, pe meleagurile astea, politică. Poate pe vremea lui Iuliu Maniu…

Altfel, clipul PSD-ului în care adună niște oameni, le pune peruci pe cap și lasă „femeile satului” să-i categorisească în fel și chip, în timp ce „ei” fac campanie e absolut ieftin.

Denotă lipsa unei tactici, homofobia din partid, ura totală pe care o poartă nu numai noii generații, dar și unei categorii sociale, dar mai ales frica schimbării.

Lipsa pâinii.

Ăsta e șocul total pe care PSD urmează să-l primească la aceste alegeri. Va obține, probabil, niște primării prin niște comune sărace, dar nu va avea parte de ciolanul ăla gros.

Nu atâta timp cât localele vor fi administrate în mare parte de USRPlus – PNL, unde PNL e veriga slabă din lanțul ciolanului (adică nu ne place așa tare, dar meh…).

E absolut inuman ce a făcut PSD-ul, dar și mai oribil e faptul că în 2020 trăim într-o lume unde astfel de clipuri sunt permise. Unde astfel de mișcări ating un electorat. Unde astfel de mesaje sunt parte dintr-o campanie politică, fără să vorbească o secundă de viitor, de ceea ce doare cu adevărat în țara asta.

Pe scurt ne merităm clipuri de genul ăsta. Ni le merităm pentru că au trecut prea mulți ani fără educație. Prea mulți ani de nepăsare. Prea mulți ani de falsă democrație. Prea mulți ani în care nu ne-a păsat decât de noi.

Și cred că e timpul ca pe 27 septembrie să dam cu ștampila aia de să iasă din buletinul de vot. Nu, glumesc, dăm atât cât trebuie ca să scăpăm de nenorociții ăștia care doar și gândind o asemenea mizerie, ar trebui luați la palme.

Hai să facem măcar un lucru bun să se întâmplă în 2020…

Sursă foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.