Ce faci ca să ieşi din rutină ?

By | Spuneri

Fie că eşti adolescent şi ai stresul bacului sau a admiterii sau eşti adult şi lucrezi din greu pentru a-ţi câştiga banul, trebuie întotdeauna să ne ferim de rutină. Vorbeam astăzi la antrenament cu un coleg (care apropos, e cu mult mai înaintat în vârstă decât mine) despre rutină, despre lucrurile pe care le faci înafara orelor de serviciu. De aici mi-a venit şi această idee de a vă întreba pe voi.

Ce faceţi ca să ieşiţi din rutină ?

Având în vedere că, în ciclul superior al liceului trebuie să mă trezesc în fiecare zi din cursul săptămânii la 7, să mă duc după şcoală la antrenament şi să am şi zile când intru pe uşă la 7 seara plecat de la 7 dimineaţa, această rutină trebuie evitată. Cum fac ? nuu, să nu credeţi că mă bag la somn. Asta ar însemna o altă monotonie : somn, şcoală, antrenament, somn, şcoală antrenament. Nu, nu fac asta şi de fapt la general vorbind nu putem face asta. De aici rezultă foarte multe lucruri urâte care pornesc de la caracter şi se termină cu fizicul care are destul de mult de suferit.

Ca să ies din rutină uneori mai citesc cărţi de enciclopedie, cărţi normale, mai joc un joc pe calculator, mai văd un film. Bineînţeles că nu se întâmplă zilnic asta, nu mereu am timp, mai am şi alte lucruri bune de făcut. Din păcate, trebuie să recunosc că în ultima perioadă am cam lăsat lucrurile pe care le voi avea ca job pe viitor din cauza lipsei de timp, ceea ce din nou nu e ok. Recomand deci studiul lucrurilor pentru facultate (dacă eşti la liceu).

0 Responses to " Ce faci ca să ieşi din rutină ? "

 1. Adri says:

  Daca esti clasa a 12-a invata, lasa distractia pentru la vara.

  • Adi says:

   Nu sunt inca a 12-a, mai e timp pana atunci. Oricum de invatat, invat. Cand spun scoala includ si asta. 😀

   • Adri says:

    Nu stiu de de, dar imi pari mai matur :)). Eram sigura ca esti in cls a 12-a.

    • Adi says:

     Nu pot spune ca aparentele inseala, imi place sa fiu matur si sa tratez lucrurile matur. Consider ca timpul copilariilor si a adolescentei a trecut. Mai am doua luni si devin major. 😀

 2. Bucur says:

  rutina asta e boala grea..

Leave a Reply

Your email address will not be published.